Astăzi a apărut posterul la noul film al lui Eli Roth, “Knock Knock“, în rolurile principale fiind Keanu Reeves, Ana de Armas și Lorenza Izzo.

92000Evan Webber (Keanu Reeves) îşi trăieşte visul. El are tot ce şi-a dorit de la viaţă, iar lucrurile îi merg ca pe roate. Totul e atât de frumos încât nici nu este deranjat că îşi va petrece ziua Tatălui singur atunci când soţia şi cei doi copii ai lui se duc la plajă într-un weekend. Însă apoi vine un ciocănit în uşa lui. Cele două fete care se află în faţa uşii sale Lorenza Izzo şi Ana de Armas îi transformă visul lui Evan într-un coşmar .Din acel moment lucrurile devin mai întunecate, iar apoi şi mai întunecate. Viaţa lui Evan, cât şi casa încep să fie distruse bucată cu bucată.

Scenariul este scris de Roth împreuna cu colaboratorii săi Guillermo Amoedo şi Nicolas Lopez (“Aftershock” şi “Green Inferno”). “Knock Knock” a atras admiratori la Festivalul de Film de la Sundance.

În România nu se ştie momentan data oficială când va avea premierea,dar în Marea Britanie  urmează să apară pe data de 26 iunie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.