Ascultă acest articol

Călătoria plină de peripeții a simpaticilor Kevin, Stuart și Bob pentru a-și găsi un stăpân pe care să-l slujească pe viață a pornit cu succes atât pe marele ecran, cât și în afara lui.

MINIONII au urcat direct pe locul I all time în topul weekend-urilor de lansare a unei animații în România, atât ca număr de spectatori, cât și ca încasări.

Animația produsă de studioul Illumination in colaborare cu Universal Pictures și distribuită în România de Ro Image 2000 a fost văzută de 101.889 spectatori, cu încasări record de 2.117.615 lei.

Este animația cu cele mai bune încasări all time în weekendul de lansare în România, si cea mai de succes lansare de film all time din luna iulie în România.

MINIONII aduc și un nou record pentru Ro Image 2000, fiind al treilea film cu cele mai bune încasări la lansare în 2015, după marile succese “Fast & Furious 7” și “Fifty Shades of Grey”!

Mesajul Minionilor pentru fani:

“Como le bono relasi, meredite loco la pati: MINIONS, bleah MINIONS! La ba, la machinapuchete. Pero NO! La bibbipbap, murebarada. Padut la buji. So e subito la Meledandri, la pate, la sinchebab…paratuttiiii.MINIOOOONS!!!”

Traducerea din minioneză:

“În sfârșit, după o lungă așteptare, am venit în fața voastră pe marile ecrane, chiar dacă unii cârcotași nu ne dădeau prea mari șanse: “Da, Minionii, vezi să nu…” DAR NU! S-a demonstrat că ne iubiți la fel de mult pe cât vă iubim și noi. Așa că vă transmitem din partea noastră, a lui Meledandri, și a producătorilor: NOI, MINIONII, VĂ  MULȚUMIM ȘI VĂ IUBIIIM!!!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.