Ascultă acest articol


Nimic nu este mai bun decât un film care ne readuce zâmbetul pe buze și ne binedispune instantaneu. De aceea, canalul Paramount ne dă întâlnire în fiecare miercuri la Comedy Day (Ziua Comediei), o zi specială care oferă telespectatorilor ore întregi de râs, chicoteli și voie bună.

Ben Stiller și Owen Wilson, ingredientele cheie nelipsite din orice comedie memorabilă, vin miercuri, 5 august, de la ora 21:00, să ne distreze într-un film nerușinat de amuzant, Starsky & Hutch, în regia lui Todd Phillips (care a regizat și The Hangover).

Filmul are la bază celebrul show polițist omonim din anii ’70. Ken “Hutch” și Dave Starsky (interpretat de Ben Stiller) fac o pereche de polițiști pe cinste și rezolvă cazuri cu ajutorul informatorului lor, Huggy Bear (rol jucat de Snoop Dogg). Distribuția din Starsky & Hutch îi reunește pe Vince Vaughn, Juliette Lewis, Will Ferrell și frumoasa Carmen Electra. Special pentru rolul său din acest film, Ben Stiller a urmat cursuri de cascadorii cu mașini, astfel că o serie din acrobațiile din acest film sunt făcute chiar de el.

Programul continuă cu A Good Old Fashioned Orgy (de la ora 23:00, miercuri, 5 august) – o comedie picantă și jucăușă cu sex, care poate fi exact ceea ce merită această nouă generație, așa cum a scris celebra publicație The Village Voice.

Scrisă și regizată de Alex Gregory și Peter Huyck, filmul are în distribuție o gașcă nebună de petrecăreți, formată din Jason Sudeikis, Leslie Bibb, Lake Bell, Michelle Borth și Eric (Sudeikis).

După ce ani de-a rândul au dat nenumărate petreceri de pomină în casa tatălui unuia dintre ei, aceștia se hotărăsc să mai țină o ultimă petrecere bombă, atunci când află că acea casă e scoasă la vânzare: o orgie… Criticii au primit foarte bine acest film:

“sincronizarea acestei farse suprasaturate cu sex… ne aduce un câștigător detașat în departamentul hohotelor de râs”.

Program:

Miercuri, 5 august

  • Starsky & Hutch, ora 21:00
  • A Good Old Fashioned Orgy, ora 23:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.