În perioada 17-21 august, Paramount Channel dedică un program special unuia dintre cei mai talentați și apreciați actori, Robert De Niro.

Având o filmografie impresionantă, cu peste 90 de roluri interpretate, De Niro a fost premiat de-a lungul timpului cu numeroase distincții. Interpretările din The Godfather Part II și Raging Bull i-au adus câte un Trofeu Oscar. Palmaresul de premii cuprinde și un Glob de Aur (Raging Bull). În 2009, De Niro s-a numărat printre cei cinci laureați ai distincțiilor Kennedy Center Honors, prezentate de președintele Barack Obama. De asemenea, a fost inclus și într-o serie de topuri realizate de publicații importante la categorii precum Cei mai mari actori din toate timpurile/ Cele mai bune interpretări (Premiere, Empire).

Telespectatorii români au ocazia de a se bucura de o serie de filme reprezentative pentru cariera marelui actor, precum Sleepers, regizat de Barry Levinson (Rain Man, Good Morning, Vietnam), despre patru prieteni care comit o greșeală ce le va influența viețile pentru totdeauna. În distribuția filmului se regăsesc și Jason Patric, Brad Pitt, Dustin Hoffman și Kevin Bacon.

Cape Fear marchează a șaptea colaborare dintre Martin Scorsese și De Niro. Acest thriller psihologic este un remake al filmului din 1962 cu același nume și spune povestea unui deținut care consideră ca a fost închis pe nedrept și plănuiește răzbunarea pe procurorul responsabil cu condamnarea lui. Nick Nolte, Jessica Lange și Juliette Lewis fac parte, alături de De Niro, din echipa de actori ai filmului. Pentru interpretarea sa excepțională, De Niro a fost nominalizat atât la Oscar cât și la Globurile de Aur. Filmul s-a dovedit a fi și un succes de casă, cu încasări de peste 182 de milioane de dolari.

Regizat de Martin Brest (Scent of a Woman, Meet Joe Black), Midnight Run este o comedie/thriller savuroasă, avându-i în rolurile principale pe De Niro și Charles Grodin. Pelicula a primit numeroase aprecieri din partea criticilor, Roger Ebert acordând filmului 3.5 stele din patru: “Este incredibil ce reușește Midnight Run cu aceste două personaje”.

Programul special dedicat lui Robert De Niro de pe Paramount Channel include și alte titluri precum Falling in Love, cu Meryl Streep, Everybody’s Fine, cu Drew Barrymore, Sam Rockwell, și Kate Beckinsale, sau Cop Land, regizat de James Mangold (Girl, Interrupted, The Wolverine), avându-i în distribuție pe Sylvester Stallone, Harvey Keitel, Ray Liotta.

Program:

  • 17 August, de la 22:40 Sleepers
  • 18 August, de la 22:40 Cape Fear
  • 19 August, de la 22:40 Midnight Run
  • 20 August, de la 20:35 Falling In Love
  • 20 August de la 22:40 Cop Land
  • 21 August, de la 22:40 Everybody’s Fine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.