Premierele cinematografice ale lunii septembrie

1
2328
Ascultă acest articol


Luna septembrie se anunţă a fi plină de surprize pe marile ecrane. Comedii, drame şi thriller ne aşteaptă în cinematografe, pentru a intra în noul sezon cât mai relaxaţi cu putinţă. Iată premierele cinematografice ale lunii septembrie:

We Are Your Friends (Freeman Entertainment) – 4 septembrie

we-are-your-friends-199389lSinopsis:  Plasat în lumea muzicii electronice şi a vieţii de noapte de la Hollywood, filmul „Vibrează cu mine” îl surprinde pe Cole (Zac Efron), un tânăr şi entuziast DJ, în ambiţioasa lui încercare de a concepe o melodie care va revoluţiona industria muzicală.

Toate acestea se schimbă în momentul în care îl cunoaşte pe James, un DJ cu experienţă, care îl ia sub aripa lui protectoare. Lucrurile se complică treptat, din momentul în care Cole se îndrăgosteşte de iubita lui James, Sophie. În timp ce relaţia amoroasă se intensifică, prieteniile sunt puse la încercare, iar tânărul trebuie să aleagă între iubire, loialitate şi destinul pe care şi l-a dorit.

Din 4 septembrie, Freeman Entertainment prezintă pe marile ecrane din România filmul „Vibrează cu mine”.

The Transporter Refueled (Ro Image 2000 , Prorom) – 4 septembrie

the-transporter-refueled-108251lSinopsis :  Frank Martin este transportatorul cu cea mai înaltă calificare pe care banii îl pot cumpăra. Mizele sunt mai mari şi tehnologia mai performantă, dar se aplica aceleaşi trei reguli simple: nu schimbă niciodată afacerea, nu cere nume şi nu deschide pachetul.

Când Frank este angajat de vicleana femeie fatală Anna şi cele trei aghiotante uimitoare ale sale, el descoperă repede că a fost pacalit. Anna şi acoliţele sale i-au răpit tatal (Ray Stevenson) ca să-l constrângă pe Frank să le ajute să doboare un grup nemilos de traficanţi de persoane din Rusia.

Mânat de răzbunare, el va încălca toate regulile şi nu se va da în lături de la nimic pentru a-şi salva tatăl în această cursă plină de acţiune de pe Riviera Franceză.

 Fasandræberne (Independenta Film) – 4 septembrie

fasandraeberne-903797lSinopsis : Iţele investigaţiilor în cazul asasinării unor gemeni îi duce pe poliţişti în mijlocul unui grup de studenţi eminenţi proveniţi din clasele superioare ale societăţii scandinave. Intre ei, nimic nu e ceea ce pare a fi.

The Pearl Button (Asociatia Culturala Macondo) – 4 septembrie

el-boton-de-nacar-856923lSinopsis: Oceanul conține istoria întregii omeniri. Marea deține toate vocile pământului, dar și vocile care provin din Univers. Apa primește impulsuri de la stele și le transmite creaturilor vii. De asemenea, apa este cea mai lungă graniță din Chile și deține secretul a doi nasturi misterioși, găsiți pe fundul oceanului. Chile cu cele 2,670 de mile de coastă și cu mândria de a fi cel mai mare arhipeleag din lume, prezintă un peisaj supranatural. Sunt prezenți vulcani, ghețari și munți. Chile păstrează atât vocile indigenilor din Patagonia, ale primilor marinari englezi, cât și vocea deținuților politici. Mulți spun că apa are memorie, iar acest film o demonstrează.

Mune (Freeman Entertainment) – 11 septembrie

mune-le-gardien-de-la-lune-349025lSinopsis : Pe o planetă bizară tînărul faun a pierdut Luna! Profitând de acest lucru, regele lumii interlope Nekros fură și stinge Soarele. Acum, pentru a salva planeta, Gardianul Lunii și Gardianul Soarelui, se pornesc la un drum surprinzător și periculos.

Maze Runner: The Scorch Trials (Odeon Film)- 11 septembrie 

maze-runner-the-scorch-trials-573278lSinopsis :  Noul film îl arată pe Thomas (Dylan O’Brien), supravieţuitor al labirintului, conducându-i pe ceilalţi supravieţuitori prin „The Scorch” (Pământul pârjolit), un ţinut pustiu dar plin de alte pericole, continuându-şi căutarea de răspunsuri cu privire la misterioasa organizaţie care îi ţine captivi.

In regia lui Wes Ball (Maze Runner), “The Scorch Trials” continuă misterul de coşmar al primului film într-un sequel extins şi ambiţios.

Ricki and the Flash (InterComFilm) –  11 Septembrie 

ricki-and-the-flash-433904lSinopsis : La două decenii după multi-premiatul “Philadelphia”, regizorul Jonathan Demme revine în atenţie cu “Ricky and the Flash”, o dramedie cu Meryl Streep în rolul unui star rock ajuns la senectute.
Eroina îşi dă seama că a venit vremea să lase în urmă deceniile de concerte explozive şi relaţii ultra-mediatizate şi să revină în sânul familiei de care s-a distanţat pe nesimţite. Faptul că fiul ei trece printr-un divorţ neplăcut este poarta de intrare în cercul copiilor şi al rudelor care o privesc iniţial cu neîncredere.
Au ei ceva de învăţat de la sălbatica vocalistă şi viziunea ei cu totul specială asupra lumii?

Amy (Independenta Film) – 18 septembrie 

amy-229197lSinopsis : Un talent unic într-o generaţie, Amy Winehouse a fost o cântăreaţă ce a captat atenţia intregii lumi. Un artist de jazz în cel mai autentic sens al cuvântului – a scris şi a cântat din suflet, folosindu-se de harul său muzical pentru a-şi analiza propriile probleme. Combinaţia dintre sinceritatea ei pură şi talentul său excepţional a creat unele dintre cele mai adorate melodii ale epocii moderne.

Succesul ei imens a venit la pachet cu o invazie a reprezentanţilor mass media, care, împreună cu relaţiile ei defectuoase şi stilul de viaţă precar au marcat începutul declinului ei tragic. Amy Winehouse a decedat în urma unei intoxicaţii cu alcool în iulie 2011, la vârsta de 27 de ani.

Chiar dacă a declanşat controverse înainte să apară, “AMY” promite să spună o poveste emoţionanta despre cine a fost Amy Winehouse, dincolo de scenă.

Regizorul Asif Kapadia (premiat cu BAFTA pentru SENNA) a folosit imagini de arhivă şi piese care nu au mai fost făcute publice pentru a realiza acest film extrem de modern, emoţionant şi energic, care pune în evidenţă lumea în care trăim într-un mod special.

Un etaj mai jos (Transilvania Film) – 18 septembrie

un-etaj-mai-jos-889172lSinopsis : După ce are ghinionul de a fi unicul martor la o altercaţie domestică ce se sfârşeşte cu o crimă, Pătraşcu trebuie să înfrunte doi vecini foarte apropiaţi: unul este bizarul ucigaş, celălalt este propria sa conştiinţă.

https://www.youtube.com/watch?v=qjvChTGzaBw

Everest (Ro Image) – 18 septembrie

everest-811760lSinopsis : Inspirat din evenimentele extraordinare petrecute cu ocazia încercării de a ajunge pe vârful celui mai înalt munte din lume, “EVEREST” este povestea adevărată a două expediţii diferite care i-au forţat pe participanţi să-şi testeze limitele la extrema atunci când au fost surprinşi de unul din cele mai cumplite viscole din istoria cunoscută a omenirii.
Alpiniştii au avut de înfruntat obstacole la limita imposibilului, iar pasiunea şi obsesia lor de o viaţă – aceea de a cuceri acel vârf – a devenit o luptă contracronometru pentru supravieţuire.

Intern (Freeman Entertainment) – 25 septembrie

the-intern-592379lSinopsis : În „Internul”, De Niro este Ben Whittacker, un bărbat de 70 de ani care descoperă că pensionarea nu este o decizie aşa minunată precum credea. Profitând de oportunitatea de a avea din nou activitate printre profesionişti, acesta aplică pentru un post de senior intern la un site de modă, înfiinţat şi condus de Jules Ostin (Hathaway).

Pe lângă Robert De Niro şi Anne Hathaway, din distribuţia filmului mai fac parte Rene Russo, Anders Holm, Anrew Rannells, Adam Devine şi Zack Pearlman.

American Ultra (Forum Film) – 25 septembrie

american-ultra-175716lSinopsis : Un drogat – care e de fapt agent guvernamental – e pus pe lista celor care au devenit problematici şi ar trebui exterminaţi. Numai că e prea bine antrenat şi prea drogat ca urmăritorii lui să-i poată veni de hac.

3 coeurs (Independenta Film) – 25 septembrie

3-coeurs-293545l

Sinopsis : Aflat într-un orăşel de provincie, Marc pierde trenul spre Paris. O întâlneşte pe Sylvie şi împreună cei doi hoinăresc pe străzi până dimineaţa, vorbind despre orice, în afară de ei înşişi, în perfectă armonie. Îşi dau întâlnire la Paris în zilele următoare. Nu ştiu nimic unul despre celălalt şi, când Sylvie ajunge la întâlnire, iar Marc nu, povestea lor pare să se fi terminat. Pornit în căutarea ei, Marc o întâlneşte pe Sophie. Nu are idee că este sora celei de care s-a îndrăgostit.

Autoportretul unei fete cuminţi (Mandragora) – 25 septembrie

autoportretul-unei-fete-cuminti-596489l

Sinopsis : Cristiana, 30 de ani, de “familie bună”, îşi petrece timpul între doctoratul în inginerie seismică, discuţiile cu cei doi prieteni apropiaţi, Alex şi Michelle, şi întâlnirile – rare, dar mult aşteptate – cu un bărbat căsătorit, cu care are o relaţie. După mutarea părinţilor “la casă”, rămâne să locuiască singură într-un apartament cu patru camere şi se hotărăşte să-şi ia un câine – dorinţa ei din copilărie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.