În “The Martian”, Watney (Matt Damon) este bănuit a fi mort după o furtună feroce şi lăsat în urmă de către echipă. Dar Watney supravieţuieşte miraculos şi este naufragiat şi singur pe o planetă ostilă. Cu provizii insuficiente, el trebuie să dea dovadă de ingeniozitate pentru a supravieţui şi pentru a contacta Pământul pentru a-i anunţa că este în viaţă. La milioane de kilometri depărtare, NASA împreună cu o echipă internaţională de oameni de ştiinţă  lucrează intens pentru a-l aduce pe “marţian” acasă, în acelaşi timp, echipajul lui Watney plănuieşte o misiune de salvare îndrăzneaţă.

martian_xxlg“The Martian” este bazat pe best-seller-ul cu acelaşi nume. Din distribuţie mai fac parte Jessica Chastain (Interstellar, Zero Dark Thirty), Kristen Wiig (Welcome to Me, The Skeleton Twins), Kate Mara (“House of Cards,” Fantastic Four), Michael Pena (Fury, End of Watch), Jeff Daniels (“The Newsroom,” Dumb and Dumber To), Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave, Children of Men) şi Donald Glover (“Community,” Mystery Team).

“The Martian” este regizat de Ridley Scott. Producătorii sunt Simon Kinberg, Michael Schaefer, Mark Huffam şi Aditya Sood. Premiera este stabilită pe 25 noiembrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.