MovieNews.ro și Freeman Entertainment te invită la film!

51
1535

Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 3 invitații duble la filmul “Sicario: Asasinul”, valabile la Cine Grand – Auchan Titan.

Câștigători: Alexandru Alina Gabriela, Denisa Elena Tica și Popescu Alina Elena

In Mexic, Sicario inseamna asasin platit. La granita cu Statele Unite, traficantii de droguri si autoritatile sunt prinsi intr-un razboi dur, fara reguli. Pentru a avea o sansa de izbanda, agentii federali trebuie sa joace dur, sa ia masuri extreme si sa incalce legea. Asasinul platit poate fi arma perfecta. Uneori, sangele este singura moneda care conteaza cu adevarat.

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 3 invitații la thrillerul Sicario: Asasinul.

Acest actor premiat cu Oscar® pentru rolul din “Traffic”, cunoscut și pentru performanțele din filme ca “Snatch”, “21 grams”, “The Usual Suspects” sau “Sin City”, joacă rolul personajului misterios Alejandro în thrillerul “Sicario: Asasinul”. Care este numele lui:

  1. Josh Brolin
  2. Benicio del Toro
  3. Javier Bardem

Invitațiile sunt valabile la Cine Grand Auchan Titan din București în săptămâna de după concurs, de luni până duminică. Câștigătorii vor fi contactați pentru a furniza CNP-ul. Câștigătorii afisați pe site pot merge la film cu buletinul.

Din 18 septembrie, află cine este omul care apasă pe trăgaci în Sicario: Asasinul, un thriller intens cu Emily Blunt, Benicio del Toro și Josh Brolin, de la Denis Villeneuve, regizorul “Prisoners”, “Enemy” și “Incendies”.

Sicario: Asasinul, un film in care tensiunea și suspansul îți vor tăia respirația. Din 18 septembrie, mergi la cinema pentru o experiență unică.

Un film distribuit de Freeman Entertainment.

51 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.