Odeon Cineplex lansează în curând colecția specială THE ULTIMATE JAMES BOND COLLECTION (Metro Goldwin Mayer Studios și 20th Century Fox), care include 23 discuri Blu-ray cu toate filmele Bond într-un box de colecție, un bonus disc, dar și un spațiu dedicat pentru discul 24, următoarea aventură a lui James Bond, SPECTRE. În acelasi box de colecție este inclusă o carte de buzunar.

50 Ani de postere de film James Bond, care include cele mai bune postere, de la Dr. No la SPECTRE.

Alte bonusuri: Gadgets, Villains, Bond Girls, Locations, Being Bond.

Discul Bonus include:

  • Două noi clipuri bazate pe interviurile scenariștilor Bond, Neal Purvis și Robert Wade, „The Shadow of SPECTRE”, care se concentrează pe organizația terorista SPECTRE și „The Story so Far”, o recapitulare a momentelor semnificative din cele trei filme Bond anterioare, cu Daniel Craig în rolul principal.
  • Discul exclusiv „Everything or Nothing: The Untold Story of 007”, un documentar de 90 de minute al povestii nespuse a agentului 007.

Format disponibil:

Colecția specială The Ultimate James Bond Collection va fi disponibilă în curând în format Blu-ray în magazinele de specialitate.

Colecția include: Dr. No / Din Rusia, cu Dragoste / Goldfinger / Thunderball / A Doua Sansa / In Slujba Maiestatii Sale / Diamantele Sunt Eterne / Pe Cine nu Lasi sa Moara / Pistorul de Aur / Spionul care M-a Iubit / Moonraker / Doar pentru Ochii Tai / Octopussy / Perspectiva unei Crime / Cortina de Fier / Aviz pentru Crima / Agentul 007 contra Goldeneye / 007 si Imperiul Zilei de Maine / James Bond – Lumea nu e de Ajuns / Sa nu Mori Azi / Casino Royale / Partea lui de Consolare / Bond 007: Coordonata Skyfall

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.