Inspirat din romanul lui J.M. Barrie, filmul “Pan”, regizat de Joe Wright, readuce pe marile ecrane povestea fantastică, plină de umor, dar şi de pericole, a micuţului Peter Pan şi a aventurii sale pe tărâmul fermecat Neverland. Iar imaginaţia, magia şi tehnologia de ultimă generaţie se îmbină perfect la Cinema City, unde poţi vedea filmul “Pan” atât în format 3D, cât şi în 4DX, într-una dintre cele două săli deschise anul acesta în Mega Mall Bucureşti, respectiv în City Park Constanţa.

Noi îţi oferim cel puţin 3 motive pentru care trebuie să vezi “Pan” în 4DX:

  1. Trăiește experiența uluitoare de a zbura printre nori. Cu toţii am visat, măcar o dată, cum ar fi să zburăm, iar unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui film de fantezie şi aventură este capacitatea lui Pan (Levi Miller) de a pluti liber pe cer și de a zbura printre nori! Când Blackbeard (Hugh Jackman) îl împinge pe Pețer de pe scândură vei putea simți tensiunea și vibrațiile scaunelor 4DX aflate în mișcare. În cele din urmă, când Pețer începe să plutească în aer, poți experimenta minunile acestei lumi magice în timp ce scaunele 4DX se mișcă în ritmul vântului.
  2. Bucură-te de scene de acțiune perfect sincronizate. O altă experientă captivantă pe care nu trebuie să o pierzi este armonia perfect creată între secvențele de acțiune și efectele 4DX potrivite, cum ar fi: împușcăturile în aer, mișcările vântului sau mirosul prafului de pușcă. Când Blackbeard trage cu tunurile, loviturile de foc vor trece prin fața ta și vei simţi că te afli în mijlocul luptei!
  3. Pornește într-o călătorie fantastică prin Neverland. Și nu în ultimul rând, nu trebuie să ratezi experiența unei călătorii fantastice care poate fi trăită la maximum doar prin experienţa 4DX! Vei fi uluit de efectele inspirate din mediul înconjurător: furtuna, apa, ceața și vântul combinate cu mișcarea scaunelor speciale, care îți dau sentimentul că te afli la bordul unui vapor cu pirați care călătorește prin aer. Toate acestea recreează o lume magică, pe care o poți descoperi doar în Neverland!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.