Ascultă acest articol


Kim, Kourtney şi Khloé Kardashian şi-au lăsat amprenta și în industria modei, deschizându-şi magazinele de lux DASH la New York, Los Angeles și Miami. Acum, telespectatorii E! au avea şansa de a urmări, în noua serie săptămânală Dash Dolls, care are premiera la E! pe 25 octombrie, la ora 21:00, vieţile tinerelor angajate atrăgătoare ale surorilor Kardashian, care reprezintă brandul Kardashian şi, la 20 şi ceva de ani, au vieţi intense în fiecare zi.
Seria de opt episoade a câte o oră urmărește tinerele angajate din cel mai la modă magazin din Melrose, care trebuie să reziste unei cariere sub presiune și să se ridice la standardele înalte impuse de trei dintre cele mai celebre surori și femei de afaceri din lume. Managerii Malika și Khadijah, care sunt gemene, au frâiele afacerii și țin la distanță problemele, având în vedere că surorile Kim, Khloé și Kourtney pot apărea oricând la sediu.
 
Ele sunt fetele din grupul Dolls:
Malika Haqq 
Cea mai bună prietenă a lui Khloé Kardashian şi una dintre gemenele Haqq, Malika ţine grupul sub control, ca manager al magazinului. Chiar dacă poate fi dură cu angajatele ei, pune la fel de multă presiune şi pe ea însăşi, încercând să-şi resusciteze cariera actoricească şi să găseacă în sfârşit un bărbat demn de dragostea ei.
 
Khadijah Haqq McCray
Khadijah este co-manager al magazinului şi le-a văzut şi auzit pe toate. Soţie şi mamă a trei copii, este cel mai des vocea raţiunii la locul de muncă. Alături de sora ei geamănă, Malika, vrea să-şi revigoreze cariera actoricească şi se trezeşte la o răscruce de drumuri: să aleagă lumina refelctoarelor sau familia ei care o ţine mereu ocupată?
 
Durrani Aisha Popal
Merchandising manager la magazin, Durrani este o angajată longevivă, care se crede cea mai tare DASH Doll. Prin urmare, vorbeşte şi acţionează fără a-şi pune prea multe întrebări şi intră des în conflict cu celelalte colege. Îl caută mereu pe bărbatul potrivit şi a pupat mulţi broscoi, dar pare a-şi fi găsit prinţul.
 
Stephanie De Souza
Cea mai tânără dintre fete, Stephanie este sales associate, lucrează cu pasiune, dorind să avanseze, dar mai are multe de dovedit. E credulă uneori, iar iubitul ei (tipicul „băiat rău”) îi testează des limitele devotamentului şi iubirii.
 
Caroline Burt
Caroline e sales associate, dar şi DJ în timpul liber. Tânăra se trezeşte des implicată în scandaluri. Crescută într-o familie de modă veche, şi-a scos la înaintare latura rebelă şi se iubsşte momentan cu un rock star la început de carieră.
  
Taylor Cuqua
Taylor face parte din sales support şi e o petrecăreaţă care trăieşte viaţa fără a-şi impune vreo limită. Chiar dacă încearcă să emane energie pozitivă acasă şi la muncă, învaţă repede că e foarte greu să locuieşti într-o casă plină de femei.
  
Melody „Mel” Rae Kandil
Melody este sales representative, dar modelling-ul e pasiunea ei reală. Se vede drept „mama” grupului, dar exagerează uneori încercând să menţină pacea în „familie”. Şi ea vrea să avanseze în carieră, aşa că uneori îşi îndoaie coloana vertebrală morală în faţa presiunilor profesionale.
 
Mehrnaz „Nazy” Farnoosh
Nazy e asistent manager şi cea mai bună prietenă a lui Durrani. Cele două formează un duo dinamic şi par, fără să vrea, „fetele rele” din grup.
 
Jennifer Robi
Managerul magazinului, Jennifer preferă să le lase pe fete să se descurce singure când apare vreo problemă. Recent logodită, îşi planifică fericită nunta şi le face pe toate fetele să se gândească la propriile relaţii.
 
Alexisamor „Lexi” Ramirez
Coordonatoarea de vânzări de la DASH, Lexi este una dintre membrele de bază ale echipei. Are propria linie de bijuterii de succes şi îşi foloseşte locul de muncă drept o treaptă carieristică până când propria ei afacere va merge ca pe roate.
 
Melissa „Missy” Flores 
Responsabilă de media şi Marketing, Missy este omul de bază când vine vorba despre online.
 
De la make-up la despărțiri, scandaluri și probleme, grupul de fete reușește întotdeauna să păstreze „Kontrolul”, aşa cum veţi vedea în primul episod din DASH Dolls, care are premiera duminică, 25 octombrie, la ora 21:00, numai la E!
 
Emisiunea este produsă de Bunim/Murray Productions şi Ryan Seacrest Productions. Producători executivi sunt Jonathan Murray, Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam, Kris Jenner, Ryan Seacrest, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian şi Khloé Kardashian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.