Regina Vrăjitoare e readusă la viață, și acum caută să se răzbune pe cel care a ucis-o, declanșând o bătălie legendară care va hotărî soarta omenirii.

Regizor : Breck Eisner

Scenariu : Cory Goodman, Matt Sazama

Gen : Acțiune, Aventură, Fantastic

Lansare : 23 octombrie 2015

Durata : 106 min

Studio : Summit Entertainment

Distribuitor : Ro Image

Clasificare : A.P.12

Actori :

Vin Diesel     …     Kaulder
Rose Leslie     …     Chloe
Elijah Wood     …     Dolan 37th
Michael Caine     …     Dolan 36th

Sinopsis: Lumea modernă ascunde multe secrete, dar cel mai uluitor este acela că vrăjitoarele trăiesc încă printre noi; sunt creaturi vicioase supranaturale care au de gând să dezlănțuie asupra lumii Moartea Neagră, și să lichideze pentru totdeauna rasa umană pentru totdeauna. Armate întregi de vânători de vrăjitoare s-au luptat cu acești inamici nefirești timp de secole, printre ei și Kaulder, un războinic viteaz care, cu multă vreme în urmă a căsăpit-o pe Regina Vrăjitoare, decimându-i toți discipolii pe parcurs. În clipa morții, regina l-a blestemat pe Kaulder cu nemurirea, separându-l pentru totdeauna de iubita lui soție și de fiica lui. În zilele noastre, Kaulder este singurul vânător de vrăjitoare care mai e în viață, și are în spate o veșnicie de când vânează vrăjitoare solitare. Tot de o veșnicie îi e dor de familia lui. Însă, fără știrea lui Kaulder, Regina Vrăjitoare e readusă la viață, și acum caută să se răzbune pe cel care a ucis-o, declanșând o bătălie legendară care va hotărî soarta omenirii.

Recenzie:

Aseară am văzut, în sfârşit, “The Last Witch Hunter”. Am citit înainte nişte recenzii negative, dar până nu am văzut nu am crezut. Anul trecut “Seventh Son” m-a dezamăgit, unde şi acolo acţiunea e asemănătoare. Nu m-am dus la cinematograf cu mari aşteptări din partea acestui film, dar cel puţin din trailere mă convinsese că e bun…

the-last-witch-hunter-1În acest film de acţiune-fantastic, este vorba despre Kaulder – un vânător de vrăjitoare. Acum aproximativ 800 de ani, el a fost blestemat de o vrăjitoare cu nemurire. Deci, el trăieşte de-a lungul anilor şi, atunci când o vrăjitoare ucide unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai lui, vrea să se răzbune. Nu vă sună familiar? Sau, mă rog, cu un film clasic din anii ’80? “Nemuritorul”, poate? Eu nu ştiu, nu e totuna, dar foarte asemănător.

Vin Diesel este… Vin Diesel. El îl interpretează pe intimidantul Kaulder ba într-o postură cu o tunsoare a la “Peaky Blinders”, ba în prezent, aşa cum îl ştim pe Vin, chel și zâmbăreț.

Rose Leslie a renunţat la “Game of Thrones” şi aici joacă o amabilă vrăjitoare cu o voinţă de a supravieţui, iar Frodo, pardon, Elijah Wood interpretează rolul micuțlui asistent al lui Kaulder. Nu știu voi, dar eu nu îl pot vedea pe Elijah Wood jucând altceva decât un Hobbit.

the-last-witch-hunter-2Povestea este foarte previzibilă, iar scenariul de departe mi se pare cea mai rea parte a acestui film, în opinia mea.  Are acest umor “exploziv” a la “Michael Bay” lipsit de amuzament, iar dialogurile dintre personaje mi s-au părut seci şi nu sunau deloc bine, câteodată devenind chiar clişeice. Păcat de Michael Caine, care apare foarte puţin în film. Niciodată nu am înţeles, de ce introduci în film un actor bun doar ca să apară pentru 3-4 minute pe ecran?

Secvenţele de acţiune au fost destul de bune cu toate că filmul a avut un buget de doar 90 de milioane, iar efectele CGI au fost mediocre. După părerea mea acesta trebuia lansat pe Blu-ray și DVD, dar cred că distribuţia e singurul motiv pentru care acest film ajunge în cinematografe.

the-last-witch-hunter-3

“The Last Witch Hunter” are performanţe mediocre, în ceea ce priveste prestaţia actorilor, un scenariu teribil şi o poveste previzibilă şi neoriginală.

“Ultimul vânător de vrăjitoare”/ The Last Witch Hunter e distribuit de Ro Image și va sosi în cinematografe din 23 octombrie.

Postere:

witch-roTrailer:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.