Sezonul 2 al serialului Pompierii din Chicago se apropie de sfârșit: ultimele două episoade ale sezonului sunt difuzate la DIVA luni, 23 noiembrie, începând cu ora 21:00.

În sezonul 2 au avut loc mai multe schimbări în Cazarma de pompieri 51: au sosit noi membri, iar reducerile de buget au impus schimbarea regulilor, pentru ca staţia de pompieri să rămână în funcţiune. Pe teren au apărut probleme presante, mai ales pentru Severide (Taylor Kinney).

Luni, 23 noiembrie, de la ora 21:00, la DIVA putem urmări penultimul episod al sezonului 2, intitulat One More Shot, în care Dawson (Monica Raymund) este încurajată de toată lumea înaintea pregătirilor finale pentru examenul de pompier, dar planurile par a-i fi date peste cap de un apel. Lt. Casey (Jesse Spencer) are ceva important de discutat cu Antonio (Jon Seda, din „Chicago P.D.”). În paralel, Lt. Severide (Taylor Kinney) şi echipa Secţiei 51 îl primesc pe Rick Newhouse (Edwin Hodge), cel mai nou membru al echipei, Shay (Lauren German) primeşte o invitaţie surpriză, iar Şeful Boden (Eamonn Walker) face o mişcare îndrăzneaţă.

În continuare, de la ora 22:00, urmăriți la DIVA ultimul episod al sezonului 2 din Pompierii din Chicago, intitulat Real Never Waits. În acest episod, Lt. Severide (Taylor Kinney) este zguduit de un incediu de la un internat şi se întreabă dacă ar fi putut face mai multe. În paralel, toată secţia o sprijină pe Dawson (Monica Raymund) pentru examentul de pompier, iar Lt. Casey (Jesse Spencer) încearcă să facă nişte manevre politice pentru a o ajuta. Mills (Charlie Barnett) caută răspunsuri legate de trecutul misterios al tatălui său, iar Şeful Boden (Eamonn Walker) trebuie să-şi amâne planurile măreţe.

Aflați, așadar, deznodământul celui de al doilea sezon al serialului Pompierii din Chicago luni, 23 noiembrie, începând cu ora 21:00, numai la DIVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.