“STAR WARS: Trezirea Forței” – Cel mai bun opening weekend din toate timpurile în România

0
1055
Ascultă acest articol


„STAR WARS: Trezirea Forţei” a înregistrat cel mai mare succes de box office românesc pentru weekendul de lansare și cel mai bun opening weekend Disney, din toate timpurile, având încasări de aproape 4.000.000 de RON şi peste 175.000 de admisii.

 Iar datorită cererii impresionante de bilete, operatorii de cinematografe din ţara noastră au suplimentat numărul de spectacole unde va fi proiectat cel mai nou film din saga „Star Wars”, astfel încât toţi fanii devotaţi, precum şi ceilalţi cinefili, să poată vedea filmul încă din primele zile după premieră.

Conform „Variety”, pe plan global, filmul a avut încasări de 517 milioane de dolari, în opening weekend, având peste 30,000 de proiecţii şi debutând pe teritorii care reprezintă aproape 70% din piaţa internaţională. În China, spre exemplu, filmul va ajunge în cinema abia pe 9 ianuarie.

În regia lui J.J. Abrams, „STAR WARS: Trezirea Forţei” este o continuare a faimoasei saga creată de George Lucas, dar de data aceasta acţiunea se petrece la 30 de ani distanţă de la episodul al şaselea al seriei, „Războiul Stelelor: Întoarcerea lui Jedi”, lansat în 1983.

Filmul „Star Wars: Trezirea Forţei” este distribuit de Forum Film România şi a avut premiera pe 18 decembrie 2015Forum Film Româniamat 3D (în variantă subtitrată, precum și dublată), IMAX 3D şi 4DX (în varianta subtitrată).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.