Ascultă acest articol


După Globurile de Aur și Premiile Screen Actors Guild, din luna ianuarie, sezonul premiilor continuă la E! cu două mari evenimente din showbiz: decernarea trofeelor Grammy și mult așteptatele Premii Oscar!

În noaptea de luni, 15 spre marți 16 februarie, de la ora 1:00, E! va difuza show-ul Live From The Red Carpet: The 2016 Grammy Awards. Stelele din industria muzicală participă, în această seară, la cea de a 58-a ediție a Premiilor Grammy, ceea ce se traduce printr-o noapte plină de strălucire și glamour! E! acoperă toate unghiurile Covorului Roșu al acestui eveniment cu ajutorul gazdelor Giuliana Rancic și Ryan Seacrest, care iau interviuri nominalizaților, prezentatorilor și artiștilor care vor urca pe scena evenimentului, în cadrul show-ului Live From The Red Carpet.

Joi, 18 februarie, de la ora 22:00, emisiunea Fashion Police: The 2016 Grammy Awards 2016 de la E! va analiza extrem de critic ținutele alese de invitații la Premiile Grammy: oare va putea cineva vreodată să depășească apariția lui Lady Gaga în controversata rochie din felii de carne crudă?

Apogeul sezonul premiilor la E! este în seara zilei de duminică, 28 februarie, când, de la ora 00:30, vom putea urmări emisiunea Live From The Red Carpet: The 2016 Academy Awards. Este cea mai strălucitoare seară din calendarul industriei cinematografice: cele mai importante personalităţi de la Hollywood participă la a 88-a ediţie a Premiilor Academiei Americane de Film. Actorul de comedie Chris Rock revine la pupitrul de prezentator al galei şi o adevărată galaxie de staruri va fi prezentă la Teatrul Dolby din Hollywood. Aşadar, pregătiţi popcornul şi urmăriţi E!, pentru a-i vedea pe prezentatorii noştri urându-le bun venit vedetelor pe covorul roşu. Va fi o seară extraordinară!

Giuliana Rancic, Melissa Rivers, Brad Goreski și restul echipei emisiunii Fashion Police se reunesc în ediția specială a emisiunii Fashion Police: Premiile Oscar 2016, ce va fi difuzată miercuri, 2 martie, dela ora 22:00, numai la E!, pentru a analiza fiecare detaliu al ținutelor alese de vedete în cadrul ceremoniei Premiilor Academiei Americane de Film 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.