După Globurile de Aur, Premiile Screen Actors Guild și Premiile Grammy, sezonul premiilor continuă la E! cu cel mai așteptat eveniment din showbiz al anului: decernarea Premiilor Academiei Americane de Film!

În seara zilei de duminică, 28 februarie, de la ora 00:30, vom putea urmări emisiunea Live From The Red Carpet: Premiile Oscar 2016. Este cea mai strălucitoare seară din calendarul industriei cinematografice: cele mai importante personalităţi de la Hollywood participă la a 88-a ediţie a Premiilor Academiei Americane de Film. Actorul de comedie Chris Rock revine la pupitrul de prezentator al galei şi o adevărată galaxie de staruri va fi prezentă la Teatrul Dolby din Hollywood. Aşadar, pregătiţi popcornul şi urmăriţi E!, pentru a-i vedea pe prezentatorii noştri urându-le bun venit vedetelor pe covorul roşu. Va fi o seară extraordinară!

Emisiunea Live From The Red Carpet: Premiile Oscar 2016 se va difuza, în reluare, luni, 29 februarie, de la orele 11:00 și 18:00, numai la E!

Giuliana Rancic, Melissa Rivers, Brad Goreski și restul echipei emisiunii Fashion Police se reunesc în ediția specială a emisiunii Fashion Police: Gala Premiilor Oscar 2016, ce va fi difuzată miercuri, 2 martie, de la ora 22:00, numai la E!, pentru a analiza fiecare detaliu al ținutelor alese de vedete în cadrul ceremoniei Premiilor Academiei Americane de Film 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.