Ascultă acest articol

Sylvester McCoy, nimeni altul decât Radagast – unul dintre cei trei vrăjitori, alături de Saruman și Gandalf – din trilogia de succes Hobbitul, va veni anul acesta la East European Comic Con, cel mai mare eveniment destinat iubitorilor de filme, seriale, jocuri video și benzi desenate din estul Europei.

Scoțian de origine, actorul este un obișnuit al rolurilor de science-fiction, cel mai notabil fiind, fără îndoială, rolul celui de-al șaptelea doctor în cel mai longeviv serial al tuturor timpurilor, Doctor Who.

Mai mult decât atât, în contextul refuzului lui Colin Baker de a reveni în scenele regenerării din episodul special “Dimensions in Time”, McCoy l-a interpretat si  pe cel de-al șaselea doctor.

Sylvester McCoy nu este străin nici de scena teatrului, unde de-a lungul timpului a avut roluri în musicalul “Robin Hood” ca Seriful din Nottingham, în “The Lion, the Witch, and the Wardrobe” sau în “Regele Lear”, alături de Ian McKellen.

Sylvester McCoy s-a reîntâlnit cu Ian McKellen pe platourile de filmare ale  trilogiei “Hobbitul” unde l-a interpretat pe vrăijitorul extravagant Radagast, care îi ajută pe Gandalf, Bilbo și pe pitici să se salveze din câteva situații periculoase.

 Sylvester McCoy este cel de-al treilea actor anunțat până acum la East European Comic Con, după Mark Pellegrino (Supernatural, LOST) și David Anders (The Vampire Diaries, Once Upon A Time).

Dacă anul trecut, am avut peste 30.000 de vizitatori care au învăţat dansul Haka de la Manu Bennett, actorul din Spartacus şi Arrow, şi au aflat care este legatura dintre T-Bag din Prison Break (Robert Knepper) şi Romania, în 2016 ne propunem să oferim publicului o experienţă şi mai fascinantă.

Organizatorii au pregătit numeroase surprize noi celor aproximativ 40.000 de vizitatori aşteptaţi la ediţia din mai 2016 – pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, vor exista o competiţie regională de gaming şi o întreagă zonă destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariţii. Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat. Vor exista şi quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online.

Abonamentele pot fi achiziţionate din reţeaua EVENTIM, la preţul de 89 de lei. Mai multe detalii privind prețurile biletelor puteți consulta pe www.eventim.ro.

East European Comic Con se va desfăşura la Romexpo, în perioada 27-29 mai 2016, şi este organizat de Pineberry Studio și Kickoff Events.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.