Staruri de primă clasă și celebrități se adună pentru a sărbători cea mai importantă noapte din industria muzicală alături de Ryan Seacrest și Giuliana Rancic, de la E! News, care revin ca prezentatori ai emisiunii E! Live From the Red Carpet: The 2019 Grammy Awards. În cadrul emisiunii telespectatorii pot urmări interviuri spontane cu cele mai strălucitoare staruri din industrie și nominalizați, realizate de Zuri Hall, gazda emisiunii What the Fashion și corespondent E! News, alături de Tamara Dhia, fostă prezentatoare TRL și expert muzical. În timpul transmisiunii în direct vor fi difuzate imagini în exclusivitate din cadrul noului videoclip pentru piesa Rainbow interpretată de căntăreața și compozitoarea de muzică country Kacey Musgrave. E! va transmite on-air, în mediul digital și pe rețelele mobile și de socializare live din Staples Center în Los Angeles, California începând de duminică, 10 februarie.

Înainte de show, E! va difuza E! Countdown to the Red Carpet: The 2019 Grammy Awards prezentat de Jeannie Mai din The Real, Nina Parker de la Dating #NoFilter și Nightly Pop, Tanya Rad de la iHeartMedia’s KIIS FM și stilistul celebrităților, Brad Goreski, alături de Tamara Dhia. Echipa va discuta despre cele mai anticipate 18 apariții de pe covorul roșu la Premiile Grammy 2019.

Ca parte a acoperirii pe multiple platforme revine E! Stream: The Red Carpet presented by AT&T cu The Rundown prezentat de Erin Lim – gazda The Rundown, Will Marfuggi – corespondent E! News și expertul fashion Tiffany Reid, alături de expertul muzical Tamara Dhia, în transmisiune live din Los Angeles. Echipa va asigura acces nelimitat în culisele emisiunii despre covorul roșu de la Premiile Grammy 2019 și la nominalizații celei de a 61-a ediție cu două ore înaintea începerii galei pe @ENews pe Twitter, E! News app și eonline.com. Începând de vineri, 8 februarie, publicul poate vota conținutul pe Twitter @ENews.

Imediat după terminarea ceremoniei, E! va transmite After Party: The 2019 Grammy Awards cu Morgan Stewart de la Nightly Pop și Daily Pop, Nina Parker – Daily Pop, Justin Sylvester și Tanya Rad, în cadrul transmisiunii vor discuta depre cele mai importante momente ale serii, inclusiv premiile surpriză, cele mai interesante declarații vestimentare și momentele memorabile ale serii.

Zilele acestea emisiunea E! News va dedica edițiile zilnice Premiilor Grammy, difuzând imagini exclusive din culisele pregătirilor evenimentului, interviuri cu gazda serii Alicia Keys, imagini din sală și anunțuri cu privire la momentele serii.

“E! Glambot” este prezentă și la Premiile Grammy alături de regizorul și directorul creativ, Cole Walliser, gata să surprindă momente unice într-o manieră inovativă pentru a introduce fanii în atmosfera serii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.