Cartoon Network lansează “Originile lui Marceline”, o mini-serie “Să-nceapă aventura”

0
3765
Ascultă acest articol

Tărâmul Ooo este din nou în centrul atenției. De această dată, Cartoon Network prezintă trecutul complicat și enigmatic al unuia dintre cele mai misterioase personaje, Marceline, Regina Vampir. „Originile lui Marceline”, o călătorie în opt părți prin jurnalul lui Marceline, Regina Vampir, este cea mai nouă mini-serie marca „Să-nceapă aventura”, serie câștigătoare a numeroase premii BAFTA și Emmy. Telespectatorii vor avea ocazia descopere trecutul misterios al lui Marceline, sâmbătă, 26 martie, de la 16:00, la Cartoon Network.

Marceline, Regina Vampir, este un vampir care dorește să renunțe la substanţa roşie care o tentează atât de mult, dar poate, oare, Prințesa Gumiță să găsească un leac pentru asta? În tot acest timp, inamicii mai vechi ai lui Marceline se întorc din trecutul ei, dar, oare, ce pun ei la cale? Ce ar avea de câștigat? Din fericire, Marceline poate să se bazeze mereu pe ajutorul lui Finn și Jake, care o vor apăra de inamicii ei nemuritori, totuși, de această dată, mizele vor fi mult mai mari!

O fabulă modernă, câștigătoare a numeroase premii Emmy și BAFTA, seria animată „Să-nceapă aventura” a devenit un succes global încă de la premieră, în 2010, și atrage milioane de telespectatori, copii și adulți deopotrivă. Serialul urmărește aventurile a doi prieteni, Finn și Jake, care se confruntă cu locuitorii plini de culoare ai magicului tărâm Ooo. Creat de Pendleton Ward și produs în Studiourile Cartoon Network, sezonul șapte al seriei „Să-nceapă aventura” este difuzat în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, iar noi episoade vor putea fi urmărite în România din 28 martie, de la 19:20.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.