Ubisoft, una dintre cele mai mari companii dezvoltatoare de jocuri video, va fi prezentă la East European Comic Con în perioada 27-29 mai.

Ubisoft a pregătit numeroase surprize care vor aduce mai aproape de fani universul unor francize ca Assassin’s Creed, Far Cry sau Tom Clancy.

Vizitatorii vor putea descoperi un fragment dintr-un Manhattan post-apocaliptic datorită colțului recreat din universul The Division. Nu vor lipsi nici elemente din joc precum un loot box cu goodies Ubisoft, diferite tipuri de agenți, bannere sau graffiti cu mesaje apocaliptice.

În toate cele trei zile de eveniment, vizitatorii se vor putea întâlni și interacționa cu programatori, game designeri, artiști care au lucrat la unele dintre cele mai cunoscute titluri Ubisoft ca Ghost Recon, Watch Dogs, Assassin’s Creed. Fie că sunt gameri pasionați, fie că lucrează în domeniul dezvoltării de jocuri video sau visează la un astfel de job, toți cei interesați sunt invitați să-i cunoască pe oamenii din spatele jocurilor lor preferate.

O altă acțiune poartă numele de “Activate your agent for Playtest” astfel că toți cei care doresc să se înscrie la sesiunile de Playtest Ubisoft, o pot face la standul companiei. Va fi amenajat un colț special unde își pot ‘activa agentul’ pentru playtest.

Apoi, în momentul în care se organizează un playtest, în funcție de profilul de gamer căutat, cei înscriși vor fi chemați la studioul Ubisoft pentru a testa elemente de design ale unor jocuri în curs de dezvoltare, urmând ca la final să-și ofere feedback-ul privind calitatea jocului și a experienței de joc.

Vizita standului Ubisoft de la East European Comic Con se poate finaliza cu obținerea unui job de vis. Toți cei care își doresc să lucreze la dezvoltarea de jocuri, pe diferite roluri (programare, arta, design, IT) pot veni cu un CV, portofoliu sau proiect personal pentru a discuta cu agenții HR din Ubisoft despre cum ar trebui acesta să arate sau ce ar trebui să conțină pentru a fi potrivit pentru job-ul dorit. Agenții HR îi așteaptă pe vizitatori la stand în fiecare zi de vineri, sâmbătă și dumincă.

Creativitatea și efortul de a-ți alege sau confecționa un costum va fi recompensată. Sâmbătă și duminică,. Cei care vin la stand costumați într-un personaj din universul Ubisoft pot câștiga jocuri și goodies, iar cei mai buni pot pleca acasă cu o ediție de colecție The Division.

Totodată, Cristian Chihaia, Concept Artist Ubisoft, va oferi o demonstrație de creativitate, minuțiozitate și talent, susținând o sesiune de live drawing sâmbătă, de la ora 15:00 pe scena BCR.

Cristian “Sickbrush” Chihaia este Senior Concept Artist la Ubisoft Entertainment și lucrează la diferite titluri AAA. Experiența sa de aproape 10 ani în design multimedia include o arie vastă de proiecte, de la televiziune, board games, card games, branding și multe altele.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment dedicat pasionaților de filme, seriale, jocuri video, benzi desenate și nu numai, din tot estul Europei. Anul acesta, îi va reuni pe actorii Mark Pellegrino (Supernatural, LOST), Sylvester McCoy (Dr.Who, The Hobbit), David Anders (Vampire Diaries, Once Upon A Time), Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game, Dracula Untold), Gemma Whelan (Game of Thrones) și Daniel Portman (Game of Thrones).

Tot la East European Comic Con vor avea loc concursuri de cosplay pentru toți cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat, quiz-uri cu premii atractive, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacțiuni cu expozanții, dar și cu cei mai importanți creatori de content din mediul online.  Printre aceștia din urmă se numără Sector 7, Romercial, Dani pe Net și Creative Monkeyz, urmând ca în perioada următoare să fie anunțate și alte nume sonore.

Totodată, sâmbătă, 28 mai, la Promenada va avea loc petrecerea oficială East European Comic Con, accesul făcându-se pe baza brățării pe care fiecare vizitator o va dobândi la intrare, începând cu prima zi a evenimentului, 27 mai.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, iar pentru mai multe detalii privind prețurile puteți consulta site-ul www.eventim.ro.

East European Comic Con se va desfăşura la Romexpo, în perioada 27-29 mai 2016, şi este organizat de Pineberry Studio și Kickoff Events.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.