Sylvester Stallone şi compania de televiziune NBC au fost daţi în judecată de către antrenorul Robert Fletcher care susţine că ideea reality show-ului “Strong” îi aparţine. Acesta cere daune în valoare totală de 7 milioane de dolari, relatează contactmusic.com. Robert Fletcher, care este antrenor personal, susţine că el a creat show-ul denumit “America’s Next Great Trainer” şi că l-a prezentat pe la Hollywood în urmă cu doi ani, potrivit relatărilor TMZ.com, citate de Contactmusic.

Fletcher susţine că a trimis prezentarea emisiunii editorului lui Stallone, dar şi agenţilor de la firma William Morris Endeavor, care-l reprezintă pe actorul în vârstă de 69 de ani. Potrivit documentelor depuse vineri la judecătorie, antrenorul din New York semnase şi o înţelegere cu antrenorul Todd Durkin potrivit căreia Durkin ar fi urmat să fie gazda emisiunii. Cu toate acestea, in 2015 Durkin a încetat orice fel de comunicare cu Fletcher.

De asemenea, Fletcher susţine că i-a trimis materiale de promovare producătorului David Broome. În aprilie, NBC a lansat show-ul concurs “Strong”, emisiunea fiind prezentată Todd Durkin, produsă de Broome şi de Stallone. Show-ul prezintă 20 de antrenori, femei şi bărbaţi, care se întrec în arte marţiale, putere fizică şi box – Fletcher susţinând că aceasta era fix ideea pe care a prezentat-o în proiectul “America’s Next Great Trainer”. Antrenorul personal a dat în judecată actorul Sylvester Stallone, compania NBC, pe prezentatorul emisiunii “Strong”, Durkin, dar şi pe alţi producători ai emisiunii pentru un total de şapte milioane de dolari.

https://youtu.be/bXeOHxmMRRA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.