Astăzi se încheie sezonul 4 al seriei “#Richkids of Beverly Hills”

0
1014
#RICHKIDS OF BEVERLY HILLS -- Season: 3 -- Pictured (l-r): Dorothy Wang, Morgan Stewart, Roxy Sowlaty -- (Photo by: Mathieu Young/E!)
Ascultă acest articol


Serialul documentar care urmărește vieţile extravagante ale tinerilor bogaţi din Beverly Hills se încheie în prima zi a lunii iulie, la 21:00, numai la E! În încheierea sezonului cu numărul 4, cotele dramatismului cresc și mai mult.

În acest sezon #RichKids of Beverly Hills au revenit în forță, cu prima nuntă surprinsă în emisiune. Sezonul de 8 episoade, care se încheie vineri, 1 iulie, la ora 21:00, a urmărit drumul spre altar al cuplului format din bloggeriţa Morgan Stewart şi mogulul imobiliar Brendan Fitzpatrick. Camerele E! au surprins toată strălucirea din timpul pregătirilor pentru momentul în care cei doi spun „Da” în faţa familiilor lor #fabuluxoase şi a prietenilor lor, printre care Dorothy Wang, EJ Johnson şi Jonny Drubel.

Începând de vineri, 8 iulie, de la ora 21:00, televiziunea E! difuzează o nouă serie în premieră: EJ NYC, un spin-off al seriei #RichKids of Beverly Hills în 6 părţi, care îl are în centru pe EJ Johnson, celebrul fiu al jucătorului de baschet Magic Johnson. Alături de #Glamtourage-ul lui (din care fac parte sora lui, Elisa Johnson, fiica lui LL Cool J, Samaria Smith, şi moştenitoarea unui imperiu imobiliar persan, Sanaz Panahi) – trăiesc viaţa la maximum, zburând de pe o coastă a Statelor Unite pe alta.

Nu rataţi, așadar, ultimul episod din sezonul 4 al seriei #RichKids of Beverly Hills, vineri, 1 iulie, la ora 21:00, numai la E!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.