Ascultă acest articol

Exact acum un an, în luna august, AMC și AMC Global, rețeaua internațională de televiziuni marca AMC, au anunțat premiera mondială a noului serial “Fear the Walking Dead”.

“Fear the Walking Dead” a devenit serialul cu cel mai bun debut din istoria televiziunii prin cablu, stabilind, un nou record mondial de audienţă.

Acum, “Fear the Walking Dead” a ajuns la sezonul 2b și va fi difuzat în premieră exclusivă pe AMC în noaptea de duminică spre luni, de la ora 04.00, în acelaşi timp cu premiera din SUA și redifuzat, în reluare, luni, de la ora 22.00, pe 22 august.

Pe măsură ce ne îmbarcăm la a doua jumătate a sezonului doi din Fear the Walking Dead, familiile Clark/Manawa, Salazar și Strand se destramă. Evenimentele care s-au petrecut pe vasul Abigail au dus personajele noastre în derivă. Acum ei trebuie să-și găsească propriile căi de supraviețuire. Alicia se luptă cu refuzul lui Madison de a-l lăsa pe Nick să plece, în timp ce Travis încearcă să-l protejeze pe Chris de întunericul apocaliptic care amenință să-l consume. Strand este pierdut în durere, iar puterea trecutului întunecat al lui Daniel a lăsat-o pe Ofelia dezamăgită în privința supraviețuirii și clădirii unei vieți noi.

AMC, oferă telespectatorilor programe sub deviza “Ceva mai mult”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.