Având un nou feed dedicat, AMC va difuza conținut unic pentru România, începând din 16 august 2016. Acest pas reprezintă o atenție mai concentrată și un conținut mai bogat pentru telespectatorii AMC din România.

Feed-ul AMC dedicat României înlocuiește feed-ul multiplu al Europei Centrale care a funcționat încă de la lansarea televiziunii, în noiembrie 2014.

Atingând acest pas important, din 16 august 2016, televiziunea AMC va avea o grilă de programe specifică, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor și intereselor audienței locale, mai mult ca înainte, având un conținut îmbogățit.  Seria de programe speciale va debuta în August, iar pentru început iubitorii filmelor de acțiune sunt primii pe listă, cu staruri de primă mână precum Jean Reno, Steven Seagal și Jason Statham.

AMC România va continua să aducă numeroase seriale exclusive în premieră, printre care sezonul 2B al serialului favorit al fanilor, “Fear the Walking Dead”, ce va avea premiera mondială în data de 22 august. Tot în luna august vor fi maratoanele serialelor Fear the Walking Dead, sezoanele 1 si 2A și seria completă Into the Badlands  ce vor fi difuzate pentru a permite telespectatorilor de a-și aminti aceste seriale originale exclusive AMC.

Programul dedicat de asemenea asigură să mențină conținutul AMC în limba originală cu subtitrare în limba română. Orele de difuzare ale serialelor vor deveni mai convenabile, deoarece grila de programe va urma fusul orar din România, în locul orei Europei Centrale, cum era anterior. Serialele cheie AMC vor fi programate pentru difuzare la ora 22:00, cu o oră mai devreme, făcând serile să dureze mai mult pe AMC România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.