Turner lansează un nou serial original, “The Happos Family”

0
1081
Ascultă acest articol


Turner a anunţat astăzi lansarea unui nou serial original, “The Happos Family”, care va fi difuzat din luna octombrie pe Boomerang.

Formată din 20 de episoade a câte 2 minute, “The Happos Family” este prima animaţie  originală Boomerang, creată de Turner EMEA, care vine să completeze portofoliul actual, ce cuprinde achiziţii globale şi internaţionale, cum ar fi “Grizzy şi lemingii”, serial ce urmează a fi lansat, sau “Bugs, o producţie Looney Tunes” şi “Draculaş, vampirul iepuraş”, produse de Warner Bros. Animation. Serialul a fost creat alături de corporaţia italiană de renume mondial, Ferrero, și de compania britanică de animație Spider Eye.

Animaţia redă viaţa unei familii de hipopotami care trăiesc într-o incintă a unui parc safari european.

Dimineața, parcul este deschis vizitatorilor, care trec pe lângă hipopotami, făcându-le poze când se bălăcesc în noroi, când  lenevesc la piscină sau când dorm la umbra copacilor. Când ultimii vizitatori au plecat, hipopotamii sar din noroi, se trezesc din somn şi se îmbracă frumos, pregătindu-se pentru aventuri în toată regula.

Fiecare dintre cele 20 de episoade se concentreză pe unul dintre cei zece hipopotami costumați. Fie că este vorba despre Hipo Astronauta care vrea să zboare pe Lună sau de Hipo Cascadorul care vrea să fie temerar, fiecare poveste stârneşte hohote de râs.

Patricia Hidalgo, SVP, Chief Content & Creative Officer, Turner EMEA & International Kids’ Strategy a spus: “<<The Happos Family>> este o demonstraţie a angajamentului nostru de a aduce un conţinut nou, de înaltă calitate, la Boomerang, în timp ce continuăm să construim brand-ul ca al doilea pilot după Cartoon Network şi să investim în producții originale pentru ambele televiziuni, pe plan internațional. Suntem încântați că ne-am unit forțele cu Ferrero, care împărtășeşte cu adevărat valorile familiale Boomerang, dar şi cu Spider Eye, care a realizat o animaţie excelentă. ”

În plus față de aceste episoade drăguţe şi amuzante, care vor fi difuzate la Boomerang începând de luna viitoare, cei mai simpatici hipopotami vor apărea într-o varietate de platforme digitale interactive, inclusiv web, jocuri și Youtube.

“The Happos Family” poate fi urmărit din 10 octombrie, de la 18.45, de luni până vineri, numai la Boomerang.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.