Cartoon Network călătorește în Evul Mediu prin achiziţia globală a serialului “Eu şi cavalerul meu”, o nouă comedie distribuită de compania internaţională de divertisment pentru copii, CAKE. Produs de renumitele companii TeamTO şi Thuristar, “Eu şi cavalerul meu” povesteşte aventurile pline de culoare ale unui trio de cavaleri în armuri strălucitoare. La începutul acestui an, serialul a avut un debut puternic în Marea Britanie, acolo unde este difuzat de televiziunea pentru copii, Boomerang. Anul viitor, serialul va fi lansat şi în ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, America Latină şi Asia-Pacific, urmând a fi difuzat la Cartoon Network, Boomerang, Boing sau POGO.

“Eu şi cavalerul meu” îi aduce pe micile ecrane pe loialul şi isteţul Jimmy Mandarin, pe prietena sa, Prinţesa Cat, dar şi pe tatăl său, Henry Mandarin, un cavaler fermecător, care deşi nu este cel mai eficient apărător al ţării, este, cu siguranţă, cel mai amuzant. Acest trio şi-a propus să facă Evul Mediu puţin mai luminos şi mai distractiv.

Producție TeamTO Thuristar, serialul a fost creat şi regizat de Joeri Christiaen și coprodus de Canal + Family și TéléTOON + (Franţa), SuperRTL (Germania) și RTBF și VRT Ketnet-Ouftivi (Belgia).

În România, serialul a fost lansat luna aceasta şi poate fi urmărit de luni până vineri, de la 19.40, numai la Boomerang.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.