Începând de luni, 9 noiembrie, un nou serial poate fi urmărit în premieră și în exclusivitate pe HBO GO. Toate cele 8 episoade ale primului sezon din Grație și durere sunt deja disponibile pentru abonații HBO GO.

Drama Flesh and Bone / Grație și durere o are în centru pe Claire (Sarah Hay), o tânără cu un trecut întunecat care se alătură unei prestigioase companii de balet din New York. Serialul explorează fără milă laturile disfuncționale, dar și pe cele pline de eleganță, ale lumii baletului. Claire este o tânără frumoasă, sufletistă și cu răni emoționale, care are o inocență și o fragilitate înnăscute. În același timp, însă, ea ascunde tendințe auto-distructive și o ambiție fără limite. Este o balerină care poate atinge sublimul, dar tumultul intern și aspirațiile o conduc în moduri greu de prezis.

Personajul principal al producției Starz, Flesh and Bone / Grație și durere, este interpretat de balerina Sarah Hay, aflată la primul său rol.

Primul episod este disponibil gratuit pe HBO GO și poate fi urmărit aici.

Serialul va avea premiera la TV pe 16 noiembrie, de la ora 21:00. În fiecare luni, HBO va difuza unul dintre cele opt episoade ale serialului.

https://www.youtube.com/watch?v=nOQ1I8kFAMQ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.