A+E Networks anunță rebranding-ul global al Crime + Investigation, sursa internațională a celor mai apreciate programe criminalistice cu relansarea seriei de succes Arhivele crimei

Evoluția brandului și a conținutului reflectă conceptul “adevărul merită descoperit”

0
1069
Ascultă acest articol


A+E Networks anunță evoluția brandului Crime + Investigation (CI), printr-o rafinare a poziționării brandului, o actualizare a imaginii și o amplificare a strategiei de conținut la nivelul mai multor piețe, începând cu Marea Britanie. Anunțul a fost făcut la începutul acestei luni de către Amanda Hill, Chief Marketing Office în cadrul A+E Networks.

Continuând moștenirea bogată, de peste două decenii, a A+E Networks în zona de investigații criminalistice, utilizând o rețea vastă de agenții de aplicare a legii, dezvoltată și consolidată pe fondul integrității producțiilor și a relatării fidele, Crime + Investigation va evolua, repurtând telespectatorii în locuri nedescoperite anterior de niciun canal cu acest specific. CI va redefini genul, explorând dedesubturile fascinante ale psihologiei oamenilor – de la cele mai mari speranțe și aspirații personale, cele mai adânci temeri și cele mai întunecate dorințe.

Cu Crime + Investigation, telespectatorii devin detectivi, analizând inima, dar și mintea unui criminal pentru a înțelege cât mai bine comportamentul uman și modul în care se poate manifesta acesta. Fiecare astfel de călătorie este personală și emoțională, spunând poveștile prin intermediul celor mai afectați, cât și a celor care au soluționat cazurile acestora.

“Crime + Investigation este deja recunoscut pentru abordarea unică și inteligentă pe care a adoptat-o în ceea ce privește genul criminalistic. Facem ceea ce facem deoarece adevărul merită descoperit – prin povești puternice, pe mai multe platforme,” a afirmat Hill. “Acum avem o poziționare mai clară, dar și un aspect mai contemporan – unul proaspăt, curajos și neașteptat. Am luat o serie de decizii curajoase alături de partenerii noștri în ceea ce privește design-ul logo-ului, imaginile și caracterele folosite, cât și identitatea de brand. Rezultatul este un pachet modern, deosebit, cu care suntem extrem de mândri și pe care suntem încrezători că telespectatorii îl vor aprecia cu entuziasm.”

“Crime + Investigation are o bază de suporteri extrem de loiali și pasionați, la nivel global,” a declarat Patrick Vien, Executive Managing Director, International, A+E Networks. “Suntem încântați să anunțăm această viziune evoluată a brandului, care ne va permite să continuăm dezvoltarea genului criminalistic prin abordarea plină de povești și investigații provocatoare, ce au la bază ingeniozitatea umană. Cuplat cu investiții considerabile în conținuutul original, suntem încrezători că CI va atinge noi orizonturi, pe măsură ce le permitem atât fanilor consacrați, cât și celor noi, să afle toate detaliile despre unele dintre cele mai interesante cazuri din vremurile noastre.”

Ca parte a noii viziuni Crime + Investigation, canalul de televiziune va dezvălui 250 ore noi de conținut, permițându-le telespectatorilor să facă o incursiune în exclusivitate în scene ale crimelor, laboratoare criminalistice, anchete ale poliției și procese la tribunal, permițându-le să se alăture detectivilor sau familiilor victimelor în căutarea adevărului.

Vârful de lance al noului program constă în întoarcerea clasicului acestui gen, serialul criminalistic nominalizat la Emmy Arhivele crimei, cu o producție complet nouă, narată de reputatul actor și filantrop Danny Glover.

Există 120.000 cazuri neelucidate în America, iar statisticile arată că doar 1% dintre ele vor fi soluționate vreodată. Dar pentru familiile victimelor, aceste cazuri neelucidate nu sunt niciodată rezolvate. Descoperirea adevărului necesită timp. În noua serie a Arhivele crimei, fiecare episod prezintă un caz aparte, imposibil de rezolvat pentru ani întregi, însă reaprins de un nou indiciu, adus la viață prin dramatizări cinematice și relatări incredibile ale detectivilor și ale apropiaților victimelor, trecute prin experiențe sfâșietoare. În același timp, serialul evidențiază variile abordări ce au permis rezolvarea acestor cazuri de neelucidat. De la amintiri reprimate și martori care spun, în final, adevărul, până la implicarea social media și a celor mai noi metode tehnologice disponibile, indiciul care deschide soluționarea cazului este acela care aduce mult-așteptata liniște în rândul familiei și prietenilor victimei – totul sub ochii telespectatorului. Din partea studioului Blumhouse Television (The Jinx), premiat cu Emmy si Peabody, alături de studioul independent de producție AMPLE, Arhivele crimei are premiera în Statele Unite pe 27 februarie 2017, urmând a fi ulterior lansat internațional, primul sezon conținând 10 episoade a câte o oră fiecare.

Născuți după gratiiUn număr incredibil de 10.000 copii sunt născuți, anual, în penitenciarele din Statele Unite ale Americii. În majoritatea cazurilor, copiii sunt separați de mamele lor imediat după naștere. Cu toate acestea, copiii care își petrec primii doi ani din viață alături de părinții lor naturali sunt mult mai puțin predispuși să aibă probleme de natură infracțională. La nivelul SUA, există 8 programe radicale care le permit deținutelor însărcinate să își îngrijească copilul, seria CI urmărind îndeaproape un astfel de program. Primul sezon prezintă întrepătrunderea poveștilor unor femei din închisoarea din Indiana, fiecare dintre ele aflându-se într-o etapă diferită a programului, alături de bonele deținutelor și de personalul specializat care are grijă de viitorul acestor femei.

Din culisele scientologiei, cu Leah Remini Leah Remini a șocat lumea când a renunțat la scientologie după 34 ani. Acum, Leah își dezvăluie povestea ei șocantă într-un documentar de 6 episoade marca A+E Networks. Pe parcursul seriei, Leah îi ajută pe scientologi să părăsească biserica și le împărtășește oamenilor povestea ei dramatică și adesea dureroasă în ceea ce privește scientologie, religie la care a aderat la 9 ani și pe care a abandonat-o în 2013.

Monstrul din familia mea relatează poveștile vieților duble duse de unii dintre cei mai cunoscuți criminali în serie, pătrunzând în lumea acestora dintr-o perspectivă unică, rareori explorată anterior -membri ai familiilor ucigașilor și prieteni apropiați de-ai acestora dezvăluie realitățile incredibile din spatele aparențelor de normalitate afișate de acești criminali.   

A+E Networks s-a parteneriat cu agenția britanică Dixon Baxi pentru dezvoltarea strategiei, a designului și a noii identități a brandului. „Colaborarea cu Dixon Baxi atât la nivel de strategie, cât și execuție creativă au fost un imens avantaj pentru noi,” a continuat Hill. “Aceasta ne-a permis să tranziționăm cu lejeritate de pe o scenă înspre cealaltă alături de o echipă devotată brandului și care avea o viziune clară asupra obiectivelor noastre.”

CI este disponibil în peste 50 milioane locații din peste 170 teritorii la nivel global și în peste 18 limbi. CI a fost lansat în România în septembrie 2013 și este difuzat de operatorii de televiziune UPC, Telekom, RCS și Orange TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.