Turner şi Cyber Group Studios anunţă o nouă coproducţie, “Taffy”, la Boomerang

0
1776
Ascultă acest articol


Turner International şi Cyber Group Studios şi-au unit forţele pentru a crea “Taffy”, un nou serial animat, dedicat televiziunii Boomerang, al doilea post pilot pentru copii, din portofoliul Turner.

Bazat pe o creație originală Cyber Group Studios și dezvoltat alături de Turner, “Taffy” urmăreşte extravaganţa cu care se confruntă în permanenţă loialul câine de vânătoare, Bentley, atunci când stăpâna sa milionară, bătrâna doamnă Muchmore, acceptă un impostor care pretinde că stă cu ochii larg deschişi, o pufoasă pisică angora. La fiecare întâlnire, Bentley încearcă să îl demaşte pe Taffy, în timp ce inteligentul motan îi înscenează câinelui cu dibăcie toate năzbâtiile sale, făcându-l pe acesta vinovat de toate distrugerile. Fie că se află în drum dinspre luxoasa reşedinţă a doamnei Muchmore către o croazieră de cinci stele, fie că se află în vizită la preşedinte, atâta vreme cât cei doi rivali se întâlnesc, haosul este cel ce urmează!

Serialul va fi produs în Franța şi se va alătura animaţiilor clasice Boomerang, cum ar fi: “Tom şi Jerry”, “Scooby-Doo”, “Mr. Bean” sau “Grizzy şi Lemingii”.

Cecilia Persson, Vicepreşedinte de programe şi strategie de conţinut Turner EMEA, a declarat: “Cu stilul său clasic de animație şi cu umorul său atemporal, Taffy se potriveşte perfect în grila de programe Boomerang. Suntem foarte încântaţi să lucrăm cu Cyber Group Studios şi să consolidăm canalul Boomerang, ca al doilea post pilot al Turner.”

Pierre Sissmann, Preşedinte şi CEO, Cyber Group Studios, a comentat: “Este o onoare pentru echipa de artişti a Cyber Group Studios de a lucra alături de Turner International, pentru a dezvolta o nouă animaţie Boomerang. Sper că această idee pe care am avut-o în urmă cu câţiva ani alături de Mike de Seve of Baboon Animation, de a crea acest nou personaj, Taffy, cu tot ce implică el, va deveni o valoare adăugată pentru unul dintre canalele de desene animate cele mai prestigioase din lume “.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.