Thriller-ul spaniol “Știu cine eşti” are premiera pe 20 martie la DIVA

0
2122

Un accident grav de mașină. Un reputat avocat amnezic. O familie care se zdruncină din temelii. Este intriga noului serial spaniol în 16 episoade Știu cine ești (al cărui titlu original este Sé quién eres), care are premiera la DIVA luni, 20 martie, la ora 21:00. În fiecare luni la 21:00 va fi difuzat câte un episod.

Seria urmărește povestea unui bărbat de 55 de ani care se trezește clătinându-se pe o șosea, după un grav accident de mașină, este amnezic și nu reușește să își amintească nici cum îl cheamă și nici cum a ajuns aici. Numele lui este Juan Elias (Francesc Garrido), un avocat criminalist de succes, profesor universitar, căsătorit cu judecătoarea Alicia Castro (Blanca Portillo). Se pare, însă, că el nu își amintește absolut nimic din viața sa premergătoare accidentului. Cu ajutorul soției sale încearcă să reconstituie evenimentele, dar lucrurile sunt mult mai întunecate decât par la început.

Serialul se întreabă „Putem să o luăm de la capăt? Ce s-ar întâmpla dacă într-o zi ţi-ai pierde memoria şi ai începe să descoperi despre tine lucruri care nu ţi-ar plăcea deloc?”.

Serialul spaniol a fost lansat în 2017 și este produs de Arca (filmax) și Mediaset. Din distribuție fac parte Francesc Garrido (el este Juan Elías), Blanca Portillo (Alicia Castro), Alex Monnier (Pol Elías) și alții.
Nu ratați premiera serialului thriller spaniol Știu cine ești luni, 20 martie, la 21:00, numai la DIVA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.