TNT aduce noi comedii originale în grila sa de programe. The Detour, serialul de top TNT, se întoarce pe micile ecrane cu cel de-al doilea sezon, noile episoade putând fi urmărite din aprilie, iar comedia realizată de Andrea Savage-Helmed, I’m sorry, a primit undă verde și va avea lansarea anul acesta.

Realizat, scris și produs de Jason Jones și de Samantha Bee, serialul The Detour îi aduce în rolurile principale pe Jones, alături de Natalie ZeaAshley GerasimovichLiam Carroll și Daniella Pineda.

Pe durata celui de-al doilea sezon, publicul va putea urmări îndeaproape această familie dinamică și exagerat de sinceră, în timp ce Nate (Jones) are în față o oportunitate de avansare în carieră, iar familia se mută la New York și are parte de un nou început. Toată lumea este încântată, cu excepția lui Robin (Zea), care devine conștientă de faptul că mutarea în acest oraș ar putea să o pună față în față cu propriul său trecut. În timp ce Nate și Robin se familiarizează cu noua viață, Jared (Carroll) și Delilah (Gerasimovich) se confruntă cu problemele adolescenței. În ciuda faptului că modalitățile de a-și educa copiii sunt îndoielnice, iar mare parte din deciziile lor sunt îngrozitoare, iubirea pe care membrii familiei Parkers o au unul pentru celălalt va ține familia unită pe parcursul aventurilor dezastruoase.

Cel de-al doilea sezon al serialului The Detour va aduce pe micile ecrane o mulțime de invitați surpriză, printre care producătorul executiv Samantha Bee, dar și nume ca James CromwellJohn OliverLaura BenantiJeffrey Vincent Parise și Max Casella.

Pe de altă parte, comedia realizată de Andrea Savage-Helmed, I’m sorry, tocmai a primit undă verde. Creat de și având-o în rolurile principale pe Savage („Vicepreședinta – ”Veep” –, „Episoade” – ”Episodes” –, „Sexul, bată-l vina!– ”Sleeping with Other People” –), serialul urmărește viața scriitoarei de comedie, soției și mamei Andrea (rol jucat de Savage), care expune într-un mod comic imaturitatea și supărările ei interioare de zi cu zi. Cele zece episoade ale primului sezon îi aduc pe micile ecrane și pe Tom Everett Scott (Southland) în rolul lui Mike, soțul acesteia, și pe Olive Petrucci, în rolul Ameliei, fiica celor doi.

Serialul „I’m sorry” va avea lansarea la TNT anul acesta și va avea invitați speciali care vor face parte din lumea Andreei, printre care Jason Mantzoukas (”The House”, ”The League”), Judy Greer (”Arrested Development”) și June Squibb (”Nebraska”) care va fi invitatul special în primul episod.

„Sunt încântată să îmi cer scuze în avans familiei mele, prietenilor mei și mie însămi pentru toate situațiile stânjenitoare care vor fi prezentate în serial”,

a declarat Savage.

Serialul „I’m sorry” este produs de în studiourile Kablamo! și Gloria Sanchez Productions și îi are ca producători executivi pe Savage, Jessica Elbaum, Jason Zaro, Billy Rosenberg, Will Ferrell, Adam McKay, Andy Samberg, Jorma Taccone și Akiva Schaffer.

https://youtu.be/ZlwnlA0nTII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.