“Dorothy şi Vrăjitorul din Oz” și “Curse trăsnite” vor fi difuzate la Boomerang începând cu anul acesta

0
3894
Ascultă acest articol


Turner International a dezvăluit astăzi detalii cu privire la două producţii realizate de WB Animation, “Dorothy şi Vrăjitorul din Oz” și “Curse Trăsnite”. Serialele se vor alătura animaţiilor clasice şi contemporane ale Boomerang începând cu luna iunie a acestui an.

“Dorothy şi Vrăjitorul din Oz” este o comedie bazată pe opera lui L. Frank Baum, a cărei acţiune se petrece după momentul în care Dorothy şi prietenii săi au învins-o pe vrăjitoarea de la Apus. Urmând povestea originală, Dorothy a fost numită Prinţesa Oraşului de Smarald. Fiind născută să fie prinţesă, Dorothy îşi îndeplineşte cu succes îndatoririle regale, dând dovadă de entuziasm, curaj şi fermitate.

Apoi, chemând toţi concurenţii înapoi pe circuit, versiunea nouă a serialului clasic de la Hanna-Barbera, “Curse Trăsnite”, îi readuce în cursă pe toţi automobiliştii trăsniţi, alături de maşinile lor la fel de trăsnite. Penelope Pitstop în Pussycat Compact este o frumoasă sudistă, o concurentă formidabilă datorită şarmului şi inteligenţei sale. Cel mai bun prieten al ei este Peter Perfect în Turbo Terrific, un concurent cu o inimă mare și un ego mai mare, care este întotdeauna condus de atitudinea sa pozitivă.

Alături de ei, revin Dick Dastardly și complicele său, Muttley, împreună cu Tiny şi Bella.

“Dorothy şi Vrăjitorul din Oz” și “Curse trăsnite” se alătură portofoliului Boomerang de seriale amuzante, potrivite pentru întreaga familie, printre care se numără producţiile WB Animation: “Tom şi Jerry”, “Fii tare, Scooby-Doo!”, “Draculaş, vampirul iepuraş” si „Looney Tunes”, dar şi producţiile originale Boomerang, cum ar fi: “Grizzy și lemingii” şi “Mr Bean”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.