Un actor important din Stargate SG-1 vine la East European Comic Con

0
1963
Ascultă acest articol


Christopher Judge, cunoscut pentru rolul iconic al lui Teal’c din serialul Stargate SG-1, este cel de-al patrulea actor invitat la ediția de anul acesta a East European Comic Con, ce va avea loc între 5 și 7 mai la Romexpo.

Judge și-a început cariera printr-o serie de apariții în seriale populare ale anilor ’90 precum MacGyver, 21 Jump Street sau The Fresh Prince of Bel-Air. Cel mai de seamă rol al său avea să îl dobândească în 1997, în Stargate SG-1, fiind cel mai longeviv actor al seriei.

Christopher Judge a fost și scenaristul unor episoade din celebrul serial nord-american care s-a bucurat  un timp de statutul de cea mai lunga serie science fiction, depășind Dosarele X. În acest moment, recordul este deținut de Supernatural.

Stargate SG-1 face parte din seria Stargate și prezintă aventurile echipei militare de elită SG-1 care, împreună cu alte 19 echipe de pe Terra, explorează galaxia și se luptă cu forțele malefice extraterestre.

Totodată, Christopher Judge și-a oferit vocea personajului Magneto din seria animată X-Men Evolution și a avut aparitii episodice în producții de top ca The Mentalist, Stargate Atlantis sau NCIS: Los Angeles.

Mai mult decât atât, acesta și-a împrumutat vocea personajului Kratos din noul joc God of War.

La East European Comic Con, Christopher Judge se alătură lui Nathaniel Buzolic (The Vampire Diaries, The Originals), Craig Parker (Spartacus, Stăpânul Inelelor) și Tom Wlaschiha (Game of Thrones).

Biletele se găsesc online pe http://comic-con.ro/tickets/ și pe www.eventim.ro, precum și în magazinele Cărturești, Orange Shop, Germanos, Carrefour Băneasa și Militari, Humanitas, Vodafone și benzinăriile OMV.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat pasionaților de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai, iar anul acesta se prefigurează a fi cea mai extinsă ediție, întinzându-se pe o suprafață de peste 20.000 de metri pătrați.

În afară de întâlnirile cu actori de la Hollywood, la East European Comic Con vă așteaptă o zonă întreagă dedicată jocurilor video, precum și concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat, dar și surprize rezervate amatorilor de Pokemon GO. Vor exista si elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.