Ascultă acest articol


Manu Bennett, cunoscut pentru rolul lui Crixus din serialul de success Spartacus, a avut parte de un timp minunat în România când a venit prima dată la East European Comic Con, astfel încât a ales să se întoarcă în țară noastră și la ediția din 2019.

“Este o mare plăcere să ne reîntâlnim cu Manu Bennett cu care ne-am înțeles excelent în urmă cu 4 ani și care a creat o interacțiune cu fanii extraordinară, am avut numai feedback pozitiv. Este un experiment și pentru noi să vedem cum se raportează publicul la un actor care revine la Comic Con. De multe ori, fanii ne scriu și ne cer să readucem actori de la precedentele ediții, însă știm, în același timp, că elementul de noutate este substanțial pentru publicul din România. Dacă vor fi reacții bune, e posibil să mai încercăm readucerea unor invitați din anii trecuți care știm că au avut priză bună la public”, a declarat Mircea Mureșan, directorul general al evenimentului.

Actorul este celebru pentru rolurile negative, oferind o interpretare memorabilă lui Azog, liderul orcilor din seria Hobbitul pentru care a fost îndelung lăudat de Peter Jackson. Mai mult, Manu i-a dat viață și legendarului personaj Slade Willson (Deathstroke) din serialul de succes Arrow.

Lista să de lung metraje include și mult premiatul “Lantana”, “The Marine”, unde îl are că partener de ecran pe wrestler-ul John Cena, “The Condemned”, dar și apreciatul film japonez “Tomoko”.

Manu Bennett și-a prelungit șederea în România la ediția din 2015. Actorul a vizitat Transilvania și toate atracțiile sale și s-a declarat un îndrăgostit iremediabil de țară noastră.

Din păcate, actorul Robert Picardo a fost nevoit să își anuleze prezența la East European Comic Con, însă a promis că nu va rată următoarele ediții.

Manu Bennett completează lista actorilor de la Hollywood prezenți anul acesta la East European Comic Con pentur întâlniri de neuitat cu fanii. El se alătură lui Vladimir Furdik (Game of Thrones), Nicholas Brendon (Buffy The Vampire Slayer) și Adam Brown (The Hobbit, Pirates of the Caribbean). Evenimentul va avea loc la Romexpo în weekendul 24-26 mai. Pe lângă pavilionul B1, anul acesta, în premieră, organizatorii vor folosi și pavilionul central, depășind astfel recordul suprafeței de desfășurare de anul trecut.

Precedentă ediție i-a adus în fața fanilor pe Daniel Gillies (The Originals), Andrew Scott (Sherlock), Jim Beaver (Supernatural), Chris Rankin (Harry Potter), Staz Nair și Gethin Anthony (Game of Thrones), ilustratorii David Lloyd (co-creator V for Vendetta), Maya și Yehuda Devir și Guillermo Ortego. De asemenea, cei 48.000 de vizitatori s-au bucurat de oferte bogate din partea expozanților, de jocuri noi și echipamente IT de ultimă generație, dar și de o zonă relaxantă de boardgames, au testat și jocuri pe bază de Virtual Reality, s-au fotografiat pe Tronul de Fier și au reușit să treacă Dincolo de Zid în singurul Escape Room mobil din Europa cu tematică Game of Thrones.

Cea de-a șaptea ediție East European Comic Con nu se va lăsă mai prejos și va oferi publicului noi și noi experiențe de neuitat.

Abonamentele “Early Bird” pentru 3 zile sunt acum disponibile online la prețul de 75 Ron pe www.comic-con.ro și în Magazinele Cărturești (via Myticket / Entertix).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.