Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la filmul “Power Rangers”, valabile la Cine Globe Auchan Titan.

Câștigători: Marcu Mihaela, Preotesei Simona

Cei cinci nu se cunoșteau cu adevărat. Dar, cumva, au fost în același loc în același timp. Și au devenit, peste noapte, supereroi. Destinul i-a ales într-un moment în care lumea e amenințată de o forță distrugătoare. E din nou nevoie de legiunea de războinici legendari. E din nou nevoie de Power Rangers.

Răspunde la întrebarea de concurs și poți câștiga 2 invitații la filmul Power Rangers.

În Power Rangers, această actriță o interpretează pe diabolica Rita Repulsa, care amenință întreaga planetă. Este cunoscută pentru rolurile ei din Spider-Man, The 40-Year-Old Virgin, The Next Three Days, Pitch Perfect, The Lego Movie și seria The Hunger Games. Care este numele ei?

  1. Elizabeth Banks
  2. Elizabeth Olsen
  3. Elizabeth Shue

Invitațiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan din București. Câștigătorii vor fi contactați pentru a furniza CNP-ul. Câștigătorii afisați, vineri, pe site pot merge la film cu buletinul saptămâna după concurs.

Din 7 aprilie, descoperă noul univers Power Rangers, filmul care aduce în era modernă fenomenul global care a cucerit generații. Vino la cinema pentru un festin cinematografic de proporții, cu mega acțiune, umor și efecte speciale inovatoare. Power Rangers, cu Dacre Montgomery, RJ Cyler, Naomi Scott, Becky G, Ludi Lin, Elizabeth Banks în rolul Rita Repulsa, Bryan Cranston în rolul lui Zordon. Un film distribuit de Freeman Entertainment, un brand Vertical Entertainment. It’s morphin’ time din 7 aprilie la cinema!

51 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.