Duminică, 21 mai, la Las Vegas va avea loc ceremonia de decernare a Premiilor Muzicale Billboard, care recompensează activitatea din ultimul an a vedetelor din industria muzicală. Favoriții acestei ediții sunt Adele, Beyonce, Justin Bieber, Ariana Grande, Drake, Rihanna și The Weeknd, printre alții.

Televiziunea E! va transmite live, în noaptea de duminică 21 mai spre luni 22, de la ora 1:00, în emisiunea Live from the Red Carpet: The 2017 Billboard Music Awards, sosirea vedetelor la eveniment. Gazdele emisiunii sunt la fața locului, pentru a sta de vorbă cu nominalizații, prezentatorii și cei care vor cânta pe scena Premiilor Billboard 2017.
 
Live from the Red Carpet: The 2017 Billboard Music Awards se va relua la E! luni, 22 mai, la 15:00, 18:00 și la 20:00, marți la 17:00 și miercuri la 20:00.

Apoi, specialiștii în modă din cadrul emisiunii Fashion Police își aruncă un ochi critic asupra ținutelor alese de celebrități la acest eveniment în cadrul programului special Fashion Police: The 2017 Billboard Music Awards, difuzat miercuri, 24 mai, la 22:00. Cine, ce a purtat? Care sunt cele mai reușite apariții? Cine este vedeta cel mai bine îmbrăcată și cine va fi amendat de Poliția Modei? Aflăm doar de la E!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.