Sezonul 19 din “Crimele din Midsomer” are premiera la DIVA din 8 iunie

0
3964
Ascultă acest articol


Crimele din Midsomer, unul dintre cele mai de succes seriale britanice pentru televiziune, revine la DIVA joi, 8 iunie, la ora 21:00, cu un sezon în premieră, cel cu numărul 19, care cuprinde patru episoade pline de suspans. Așa cum ne-a obișnuit, seria britanică prezintă cazuri de crime petrecute în ținutul Midsomer, unde oamenii mor în împrejurări cu totul ieșite din comun!

Detectivul John Barnaby (interpretat de Neil Dudgeon) are un nou asistent, DS Jamie Winter (Nick Hendrix), care îl ajută în anchetarea secretelor sinistre ce se ascund în sătucele aparent liniștite și primitoare din Midsomer. Printre cazurile din noul sezon se numără o crimă petrecută într-un sat părăsit readus la viață și un târg de animale de companie în care este descoperit un cadavru! Într-un alt episod, la căderea serii în Bleakridge, cel mai izolat sat din Midsomer, un grup de săteni se plimbă pe străzi și raportează cine încalcă legea. Când aud în stații „cod roșu”, descoperă că măcelarul local Angus Colton a murit, fiind găsit înghețat în frigiderul măcelăriei sale. Aflăm, astfel, cât departe ar merge anumiți oameni doar de dragul puterii.

DS Ben Jones (Jason Hughes) revine ca invitat special în episodul 3, când Barnaby și Winter investighează moartea unui jucător de cricket. De asemenea, mai apar, ca invitați speciali, Neil Morrissey, Susan Hampshire, Natasha Little și alții.

Nu ratați premiera sezonului 19 al seriei Crimele din Midsomer joi, 8 iunie, la ora 21:00, numai la DIVA! În fiecare joi va fi difuzat câte un episod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.