Finalul lunii iunie aduce, la Megamax, ultimul episod al serialului „Prinţesa elefanţilor” (2008 – 2011). Pe 29 iunie, începe un nou serial australian pentru tineri, „Cel mai rău an din viaţa mea, din nou” (2014), în care un băiat de 15 ani trebuie să trăiască din nou ultimele 12 luni deloc ușoare pentru el. Dar vedem și noi episoade din recent începutul sezon 12 al serialului cu și pentru adolescenți „Liceul Degrassi” (2001 – 2015).

26 – 30 iunie: „Liceul Degrassi” (2012), ora 21:30, Megamax

· Început pe 19 iunie, la Megamax, serialul canadian continuă cu seria cu numărul 12. Provocările continuă pentru grupul interesant de adolescenți care trec prin încercările specifice vârstei, la Școala comunitară Degrassi. Fiona (Annie Clark), Clare (Aislinn Paul), K.C. (Sam Earle), Connor (A.J. Saudin) și restul grupului, iar în peisaj apar personaje noi: Mike „Dallas” (Demetrius Joyette), Cam (Dylan Everett), Becky (Sarah Fisher) și Luke (Craig Arnold). Singurul actor din seria anterioară care nu apare în sezonul 12 este Spencer Van Wyck (care l-a jucat pe Wesley Betenkamp). În total, producția TV a avut 14 sezoane și s-a terminat în 2015.

27 iunie: „Prinţesa elefanţilor” (2017), ora 09:00, Megamax

· În ultimul episod al serialului australian „Prinţesa elefanţilor” (2008 – 2011), Alex (Emily Robins) și Caleb (Richard Brancatisano) trebuie să treacă printr-o ultimă încercare plină de pericole. Pachidermul cu puteri magice din poveste, Anala, a fost interpretat de cel mai bătrân elefant din Australia, la acea vreme: Siam. Animalul a murit la începutul anului 2013, din cauza problemelor cu rinichii, la 58 de ani.

29 – 30 iunie: „Cel mai rău an din viaţa mea, din nou” (2014), 20:00, Megamax

· Serialul australian care începe pe 29 iunie continuă, cu câte două episoade, numai la Megamax. Eroul aventurilor adolescentine de față este Alex King (Ned Napier), un puști care tocmai a împlinit 15 ani și care a trecut printr-un an de coșmar. Dar bucuria că i-a pus punct și o poate lua de la capăt nu durează mult… De ziua lui, Alex se trezește și descoperă că timpul s-a resetat și că va trebui să treacă din nou prin cel mai rău an din viața lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.