Ascultă acest articol

Toamna aceasta, Sony Pictures Television Networks, Europa Centrală, aduce un nou serial-thriller pe micile ecrane: Absența (original: Absentia), o producție originală AXN. Puteți urmări în premieră imagini din serial în spotul-teaser de promovare al producției Absența aici.

Responsabilă pentru campania de promovare globală, echipa creativă Sony Pictures Television Networks din regiunea Europei Centrale a creat un tulburător clip de promovare a poveștii lui Emily Bryne, agenta FBI dispărută în urmă cu șase ani. Istorie pură a supraviețuirii, serialul este o mărturie în imagini a durerii pierderii memoriei și a personalității.

Talent regional în distribuția serialului și producția spotului

Conceptul spotului a fost creat de Peter Mihola, Head of Art & Creative Sony Pictures Television Networks Europa Centrală, iar clipul a fost filmat și produs într-o locație subacvatică din Budapesta, Ungaria. Spotul aduce la un loc efortul comun al Sony Pictures Global Network, PXL Pictures, Avidio System Kft. și al departamentul creativ al companiei, din Europa Centrală.

Nu doar echipa creativă ce semnează campania de promovare globală a serialului face parte din regiunea Europei Centrale, ci și parte din distribuția Absența. Actrița principală, intepreta personajului Emily Bryne – Stana Katic, este o actriță canadiană-americană, cu origini sârbe și croate. În plus, serialul de zece episoade a fost filmat în întregime în Bulgaria, cu figurație majoritar locală.

Povestea tragică a unei regăsiri

În timp ce urmărește unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie, agenta FBI Emily Bryne (Stana Katic) dispare fără urmă și este declarată moartă. Șase ani mai târziu, este găsită într-o cabină în pădure, abia supraviețuind, fără vreo amintire despre ce i s-a întâmplat. Odată ce se întoarce acasă, află că soțul său (Patrick Heusinger) s-a recăsătorit și fiul ei este acum crescut de altă femeie. Emily se trezește în curând implicată într-o nouă serie de crime.

Premiera serialului Absența este programată în România pentru toamna lui 2017.

Trivia de la filmările spotului

 • Filmările s-au desfășurat noaptea, de la 10:00 pm la 5 am
 • Dublura Stanei pentru acest spot este o campioană europeană la scufundări
 • În ciuda temperaturii scăzute a apei și a umidității crescute de la locație, dublura a rezistat în apă câteva minute fără haine de neoprene.
 • Pe coperta documentului vizibil în spot sunt ascunse câteva indicii.

Echipa de producție a spotului-teaser:

 • Concept creativ/ Regie/ Editare: Peter Mihola
  Producător: Peter Tokay
  DOP: David Hartung
  Line Producer: Anett Tokay
  DOP subacvatic: Zsolt Sasdi
  Lumini PBL
  Styling: Istvan Hornyak
  Grafică și design: Soma Sarffi, Viktor Szobota
  Sunet: Gyorgy Szentgali
  Dublura: Aniko Vancsura
 • Muzica: Hard Beatings (The Houdinis)
  Muzică produsă de: Zoltan Takacs / Barnabas Horvath

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.