Ascultă acest articol

Ne regăsim pe 28 iulie la Bucharest ShortCut Cinefest cât să încheiem nu doar o săptămână încărcată, ci să tragem și linie după o altă lună plină cu întâmplări noi. Ne bucurăm și povestim ca între prieteni, la Terasa Monteoru, pe înserat, de la ora 21, cu zâmbete, energii frumoase și nelipsitele filme.

Ediția de luna aceasta, cu numărul 14, numără 10 scurtmetraje dintr-un mix de  categorii – de la film documentar, experimental, ficțiune, până la comedii spumoase, music video și thriller. Povești pe alese, spuse de personaje mai mult sau mai puțin (a)tipice, completate și de o proiecție specială, în parteneriat cu Feel the Reel International Film Festival, din Glasgow.

Trecem în revistă sfaturi neașteptate despre viață, câteva acorduri de Chopin, multă pasiune pentru artă și efectul terapeutic pe care îl poate avea asupra fiecăruia dintre noi, povești din adâncuri și rezolvarea unor anchete misterioase. Filme de la A la Z, dintr-un colț al lumii în altul.

Se anunță o noapte lungă cu un maraton de filme scurte!
Fă-ți vara mai frumoasă cu o nouă experiență Bucharest ShortCut Cinefest!

Bucharest ShortCut Cinefest este o competiție care promovează filmul scurt în formele sale diverse, aducându-l într-un spațiu neconvențional, mai aproape de iubitorii de film.

Filmele beneficiază exclusiv de subtitrare în limba engleză.
Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.