Selecție de filme, duminica la AMC!

0
1695
Ascultă acest articol


AMC, în prima lună de toamnă ne prezintă o mulțime de surprize și ne propune pentru serile de duminică ale lunii septembrie o selecție de filme de excepție, de neratat în fiecare duminică de la ora 22:00.

Filmul săptămânii la AMC se difuzează în fiecare duminică de la ora 22:00, prezentând actori de renume și povești cu adevărat captivante.

Pe 3 septembrie, ”Masca inocenței” (Clearskin) spune povestea lui Ewan, un agent secret, care trebuie să-l prindă şi să-l elimine pe Ash – un terorist sinucigaş de origine asiatică. Astfel el vrea să lichideze o organizaţie teroristă periculoasă. Între timp, Ash începe să-şi pună întebări asupra faptelor sale şi cauzelor care l-au făcut să devină un terorist.

În data de 10 septembrie, Jean-Claude Van Damme joacă rolul principal în ”Călătorie periculoasă” (Derailed). Filmul este despre un agent secret NATO care trebuie să înfrunte o echipă internaţională de terorişti pentru a-şi salva familia şi întreaga lume.

Colin Farrell și Keira Knightley joacă în ”London Boulevard: Bulevardul crimei”, un film din 2010 în regia lui William Monahan, ce se va difuza la AMC în data de 17 septembrie.
Povestea dramatică a unui infractor eliberat condiţionat din închisoare,care se îndrăgosteşte de o actriţă retrasă în lumea ei.

În 24 septembrie Bruce Willis este protagonistul filmului ”Lacrimi din soare” (Tears from the Sun). Locotenentul de marină Waters (Bruce Willis) e trimis în Nigeria. Guvernul democratic a căzut, iar ţara e condusă de un dictator militar. La o misiune catolică, doctoriţa Lena Kendricks (frumoasa Monica Bellucci) are grijă de refugiaţi. Misiunea militară cere salvarea de urgenţă şi în deplină siguranţă a omului de ştiinţă, cetăţean american prin căsătorie. Ea e salvată, ordinele au fost îndeplinite. Însă disperarea femeii şi scenele brutale pe care le văd din elicopter îl determină pe lider să încalce avertismentul superiorului său şi să se întoarcă să salveze grupul de refugiaţi. Grupul lui de puşcaşi marini îşi va risca viaţa în încercarea de a escorta oamenii prin junglă spre un loc cât de cât sigur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.