A doua jumătate a sezonului 3 din serialul american marca AMC „Fear the Walking Dead” are premiera internațională în noaptea de 10 spre 11 septembrie. AMC România aduce fanilor autohtoni primele două episoade ale seriei 3B (9 și 10), de la ora 04:00 (ora României), și va difuza fiecare nou episod concomitent cu SUA. Acestea vor fi redifuzate în fiecare luni, din 11 septembrie încolo, de la ora 22:00.

Înaintea mult-așteptatei premiere, postul AMC a programat un maraton al primelor opt episoade din acest cel mai recent sezon: sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 22:00, fanii pot revedea prima parte a sezonului 3 al spin-off-ul producției „The Walking Dead”.

https://www.youtube.com/watch?v=fI1Z9eJf6-0.

A doua jumătate a noii serii este compusă din 8 episoade.  În acest sezon, familiile Clark și Otto reușesc să obțină o pace dificilă cu Națiunea. Foștii dușmani trebuie să găsească o modalitate de a supraviețui împreună. Tensiunea crește la Ferma Broke Jaw, unde miliția locală este decimată, resursele se împuținează, iar zombi strâng rândurile. La sud, Barajul Gonzalez este o sursă de viață neprețuită. Strand (Colman Domingo) este dărâmat și are nevoie de un partener pentru a folosi singura monedă de schimb care mai există în lumea post-apocaliptică. În paralel, Daniel (Rubén Blades) a devenit din nou el soldado și o slujește pe Lola (Lisandra Tena) și barajul, dar e încă cu gândul la fantoma Ofeliei (Mercedes Mason).

 „Fear the Walking Dead” este al doilea cel mai urmărit serial dramatic de pe posturile de cablu din SUA. Serialul este o producție AMC Studios, avându-i drept producători executivi pe Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero și DavidAlpert.

Rămâneți la curent cu noutățile despre noile episoade din serialul original marca AMC „Fear the Walking Dead” pe https://www.facebook.com/amctvro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.