Perfect sănătos”, în regia Ancăi Damian, film care tocmai a intrat în sălile de cinema din România şi despre care se vorbeşte deja mult, va prilejui o nouă discuţie la Intersecţiile de miercuri.

Astfel, pe 20 septembrie, de la ora 20.00, la Rezidenta Scena9 – Hotspot Cultural BRD (I.L. Caragiale, nr. 32), se va vorbi despre film şi despre noile tendinţe, cu regizoarea Anca Damian, Anghel Damian, actorul principal din pelicula, Corina Şuteu, preşedinte al Festivalului de Film Românesc Making Waves: New Romanian Cinema de la Lincoln Center, New York şi fondator al Asociaţiei Film ETC, şi jurnalistul Matei Martin.

Ce sunt Intersecţiile de miercuri?

Sunt un format de eveniment care aduce împreună în fiecare săptămâna un mix de conferinţe, dezbateri şi lecturi publice. Prin intermediul celei de-a două serii, se continuă radiografierea lumii interconectate în care trăim, iar publicul se întâlneşte cu personalităţi din toate generaţiile şi domeniile, vizibile zi de zi sau discrete, cu voci, stiluri şi opinii diferite, care ne pot ajută să citim realitatea în care ne mişcăm zi de zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.