Oh, baby! După săptămâni întregi de zvonuri legate de faptul că celebra Kim Kardashian și Kanye West așteaptă al treilea copil apelând la o mamă-surogat, Kim însăși confirmă știrea!

În materialul video de promovare a sezonului 14 al seriei Keeping Up with the Kardashians, care debutează la E! duminică, 8 octombrie, la ora 21:00, mama micuților North și Saint aduce vestea în timpul unei conversații telefonice cu sora ei, Khloe Kardashian.

„Ce se întâmplă de fiecare dată când spun Ghici ce?!”, întreabă Kim. „Persoana respectivă este însărcinată?”, întreabă Khloe, iar Kim dă vestea: „O să avem un copil! OMG!”

Kim a vorbit foarte deschis despre ideea de a apela la o mamă-surogat după ce a aflat că nu mai poate să fie însărcinată pentru a treia oară.

„Mă gândesc să încerc… După ce am vorbit și cu Kanye, cred că m-am gândit mereu la ideea de mamă-surogat ca la o opțiune viabilă, dar nu credeam că o să se și întâmple așa. Acum îmi dau seama că devine realitate. Cred că mama-surogat chiar este singura opțiune pentru mine”, a spus Kim într-un episod al seriei Keeping Up with the Kardashians, în luna aprilie a acestui an. Acum chiar se întâmplă.

Teaserul pentru sezonul 14 al seriei mai include și detalii despre relația lui Khloe cu Tristan Thompson și problemele lui Rob Kardashian cu Blac Chyna. „Ce legătură are ordinul de restricție cu custodia copilului?”, spune Kris Jenner într-una dintre scene, referindu-se la discuțiile legale dintre Rob și Chyna.

Kourtney Kardashian, la rândul său, mărturisește: “Nu mai sunt cu persoana cu care am trei copii”, referindu-se la problematicul Scott Disick. “Ai un prieten?”, o întreabă Khloe. “Da”, spune Kourtney, referindu-se la Younes Benjima.

Pregătiți-vă pentru sezonul 14 al seriei Keeping Up with the Kardashians, care debutează numai la E! pe 8 octombrie, la ora 21:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.