Ziua de 14 octombrie, aduce la Megamax cele mai bune seriale fără reclame dar şi două premiere ale unor seriale pentru adolescenţi.

Sunt seriale noi, în care tinerii vor regăsi multe dintre situațiile petrecute în viața reală. Astfel aventura, muzica, dansul, umorul însoțite de experiențele noi și visurile acestor tineri frumoși, vor face ca Megamax să fie în topul preferințelor fanilor acestui post de televiziune.

Cele mai bune seriale fără reclame pe Megamax din 14 octombrie

Maggie şi Bianca în lumea modei

  • SEZON NOU
  • Format: 26×24′
  • Premiera: 14 octombrie, la ora 20:30

Maggie, o fată din America, obține o bursă la Academia de Modă din Milano, una dintre cele mai prestigioase școli de modă din lume. Bianca este fiica unui om de afaceri italian foarte puternic și foarte activ în industria modei. Cele două fete se întâlnesc la Academia de Modă și nu se înțeleg la început deoarece provin din lumi total diferite și au personalități opuse. Însă, după conflicte repetate, ajung să se cunoască mai bine și să se înțeleagă una pe alta. Împreună, creează o formație și învață să-și exprime talentele muzicale.

Şcoală de dans

  • SERIAL NOU – EPISOADE DUBLE
  • Format: 65×26′
  • Premiera: 14 octombrie, la ora 20:55
  • Reluare ziua următoare la ora 9:00

Tara Webster are 15 ani și a crescut la o fermă izolată din Australia, visând de când era mică să devină dansatoare Când ajunge la Academia Națională de Dans, cea mai bună școală din țară, este sigură că va începe o viață extraordinară. Însă Tara nu își dă seama că este mult în urmă cu antrenamentul și că, pentru a supraviețui la Academie, doar dansul nu este suficient…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.