Drame, comedii romantice, filme de aventură sau de acțiune, un film bun american trebuie să aibă legătură cu New York.

Statele Unite au una dintre cele mai vechi industrii de film din lume iar New York este al doilea cel mai important centru al cinematografiei americane. Paramount Channel vă invită să explorați minunata lume a acestui oraș în perioada următoare prin intermediul unui program special de filme.

Considerat unul dintre cele mai importante filme din toate timpurile, Nașul/ The Godfather (13 Noiembrie, 23:10) este povestea grandioasă a lui Don Vito Corleone, un mafiot din Sicilia, ajuns cap al unei importante rețele mafiote în America. În partea a treia a trilogiei, Michael e dominat de două pasiuni: să-şi elibereze familia de crime şi să găsească un succesor potrivit. Regizat de Francis Ford Coppola și avându-I în rolurile principale pe Al Pacino, Diane Keaton, Andy Garcia, Nașul/ The Godfather- Third Part a fost nominalizat la Premiile Oscar la 7 categorii, devenind astfel una dintre cele două trilogii a căror filme (toate părțile) au fost nominalizate la Oscar pentru cel mai bun film.

Regizat de James Mangold, Kate & Leopold (15 Noiembrie, 12:40) este o comedie romantică despre un fermecător nobil al secolului al 19-lea, care este teleportat în New York-ul zilelor noastre. Povestea a doi străini, separați de secole, care ajung să se îndrăgostească unul de celălalt, a primit numeroase trofee, printre care și un Glob de Aur pentru cea mai bună coloană sonoră. Distribuția îi include pe Meg Ryan și Hugh Jackman, care s-a pregătit mult pentru acest rol, luând lecții de etichetă și dansuri de societate dar și cursuri de echitație.

Noroc în dragoste/ Serendipity (12 Noiembrie, 21:00), despre un cuplu care se reîntâlnește după mulți ani, Furtună, peripeţii şi… dragoste/ Forces of Nature (12 Noiembrie, 22:50) cu Sandra Bullock și Ben Affleck.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.