Anul acesta, în așteptarea sărbătorilor de iarnă, DIVA – televiziunea destinată femeilor – împlinește toate dorințele publicului, difuzând, din 6 noiembrie, o mulțime de filme de Crăciun. De luni până vineri vom vedea, între 10:00 și 21:00, câte șase filme dedicate Sărbătorilor, difuzate unul după celălalt, iar duminica vom avea parte de premiere de neratat.

Luni, 6 noiembrie, la 10:00, începe Spiritul Crăciunului (The Christmas Spirit), cu Nicollette Sheridan (Neveste disperate). Charlotte (Sheridan) intră în comă după un accident de mașină, dar spiritul ei reușește să comunice cu locuitorii din orașul în care a trăit și să îi convingă să ia atitudine în legătură cu planurile unui dezvoltator imobiliar în comunitatea lor.

Filmul romantic 12 zile de sărbătoare (Christmas in the Air), de duminică, 12 noiembrie, de la ora 16:00, îi are în distribuție pe cunoscuții actori Catherine Bell (Army Wives și JAG) și Eric Close (Nashville). Lydia, organizatoare de evenimente, îl cunoaşte pe Robert şi are doar 12 zile pentru a-i pune viaţa în ordine înainte de marea prezentare de Crăciun.

Pe 26 noiembrie, de la 16:00, DIVA difuzează Timpul Crăciunului (Journey Back to Christmas), cu Candace Cameron Bure, Oliver Hudson și Brooke Nevin. Hanna (Bure) este o soră medicală din timpul celui de Al Doilea Război Mondial, care face o călătorie în timp și ajunge în anul 2016.

Urmăriți Înger de Crăciun (A Heavenly Christmas), cu Kristin Davis, Eric McCormack și Shirley MacLaine, pe 3 decembrie, de la ora 16:00, pentru a urmări povestea Evei (Davis), o tânără dependentă de muncă, pentru care bucuria Crăciunului nu există. După moartea sa, este recrutată pentru a fi Îngerul Crăciunului și, întâmplător, se îndrăgostește.

În Un Crăciun la Homestead (Christmas in Homestead), care poate fi urmărit pe 8 decembrie la 17:20, o actriță cunoscută, Jessica (Taylor Cole), merge în orășelul obsedat de Crăciun Homestead, din statul Iowa, pentru filmările la o peliculă de Sărbători. În scurt timp se înfiripă o idilă între ea și proprietarul hanului din oraș, un tată singur, Matt (Michael Rady). Pe măsură ce Jessica se bucură de viața în micul oraș, ea descoperă și adevărata semnificație a Crăciunului.

Întreaga familie va fi copleșită de filmul Balet de Crăciun (A Nutcracker Christmas), de pe 10 decembrie, la 16:00. Urmăriți povestea unei balerine, Lilly Jamison (Amy Ackler), care o crește pe fiica surorii ei, Sadie (Sophia Lucia) – care se dovedește a fi o balerină extrem de talentată. Atunci când nepoatei sale îi este oferit rolul principal din Spărgătorul de nuci, regizorul spectacolului, Mark (Sascha Radetsky), este fostul iubit al lui Lilly.

Duminică, 17 decembrie, de la 16:00, o vom vedea pe cunoscuta actriță Catherine Bell în Acasă de Crăciun (Home for Christmas Day). Un film romantic despre o tânără, Jane (Catherine Bell), care începe o relație la distanță cu un soldat.

Nu ratați filmele de Crăciun de la DIVA, începând de luni, 6 noiembrie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.