Faceți cunoștință cu Bliss, sora mai mare a lui Blossom, Bubbles și Buttercup! Bliss s-a întors în Townsville ca să învețe adevărata forță a puterilor ei incredibile, care includ zborul, teleportarea și telechinezia. Bliss și-a făcut debutul la Cartoon Network în cadrul evenimentului cinematografic “The Powerpuff Girls: Power of Four“.

Cu mult înainte de a le crea pe Blossom, Bubbles și Buttercup, profesorul Utonium a creat o fetiță pe nume Bliss, în care a încorporat aceleași trăsături ca și cele ale celor trei surori: era inteligentă, dulce și incredibil de puternică. După o dispariție misterioasă, ea nu a mai fost văzută de nimeni de ani de zile. Acum, ca adolescentă, Bliss s-a întors și a descoperit că are trei surori incredibile! Mai puternice împreună și reunite ca o familie, cele patru fetițe lucrează împreună și își folosesc puterile pentru a salva ziua înainte de culcare.

Una dintre cele mai longevive animaţii Cartoon Network, seria originală „Fetițele Powerpuff” a fost creată de Craig McCracken și a avut lansarea în 1998. Animaţia a câștigat două premii Emmy®, iar cele 78 de episoade au câștigat numeroase distincții și nominalizări. Mai mult decât atât, serialul a dat naștere unui film de lung metraj realizat de Warner Bros. Pictures, în 2002.

Serialul „Fetițele Powerpuff” este produs în Studiourile Cartoon Network și îl are pe Nick Jennings (“Să-nceapă Aventura”, “SpongeBob Pantaloni Pătraţi”) producător executiv, iar co-producătorul executiv este Bob Boyle (“Wow! Wow! Wubbzy!“).

Noi episoade cu „Fetiţele Powerpuff” pot fi urmărite la Cartoon Network de luni până vineri, de la 16.15.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.