Doug Laux leans against a wall in the barrio with a stencil of Pablo Escobar?s face spray-painted on its surface.

Se pare că Pablo Escobar — care la un moment dat a fost cel mai căutat om de pe planetă — a îngropat sume masive din averea lui, estimată la mai multe miliarde de dolari, prin toată Columbia. Legendele spun că foarte multe dintre aceste bogăţii nu au mai fost găsite niciodată. Având acces autorizat în Columbia, doi foşti ofiţeri de spionaj, înarmaţi cu toată experienţa acumulată în cei zece ani petrecuţi în CIA, pleacă să caute presupusa comoară. Noua serie Averea ascunsă a lui Escobar va avea premiera duminică, 26 noiembrie, de la ora 21.00.

Doug Laux şi Ben Smith, foşti ofiţeri CIA care au luat parte la mai multe misiuni în Orientul Mijlociu, colaborează cu agenţii de la Departamentul de Combatere a Drogurilor din SUA care s-au ocupat iniţial de acest caz şi s-au infiltrat în cercul de apropiaţi ai lui Escobar, pentru a căuta banii. Având acces în premieră absolută la anumite tehnologii şi informaţii ale CIA, plus numeroase surse “de culise”, această echipă este gata să caute banii lui Escobar prin toată Columbia.

Pentru început, Doug şi Ben pun ochii pe Barrio Escobar, o fostă groapă de gunoi transformată de “lordul drogurilor” într-un cartier unde, în timpul “domniei” lui, s-au mutat oameni săraci sau fără adăpost. Chiar şi acum, Pablo Escobar e foarte respectat aici, unde toţi i-au rămas profund devotaţi. Doug şi Ben iau legătura cu un localnic şi reuşesc să intre în cartier, în căutarea banilor lui Escobar, dar curiozitatea celor din zonă îi obligă să facă doar nişte investigaţii discrete. Pe parcursul seriei, Doug şi Ben caută prin toată Columbia indicii lăsate de Escobar. Vor reuşi oare cei doi foşti agenţi secreţi să afle secretele şi să descopere averea lui Escobar? Sau se vor întoarce cu mâna goală?

Pentru mai multe detalii, accesaţi www.discovery.ro, pe Facebook la https://www.facebook.com/discovery.romania/  şi pe Twitter @Discovery.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.