VIASAT WORLD lansează astăzi o nouă televiziune – EPIC DRAMA

0
2575
Ascultă acest articol


Viasat World, companie media internaţională de top, lansează astăzi Epic Drama – care va deveni cel mai important canal din portofoliul său, precum şi serviciul SVOD în ţări şi teritorii cheie. Noua televiziune este o dovadă a relaţiei strânse pe care Viasat World a construit-o cu partenerii săi de încredere.

Majoritatea partenerilor tradiţionali ai Viasat World, printre care Cyfrowy Polsat şi nc+ în Polonia; RCS în România; DIGI în Ungaria, Slovak Telecom în Slovacia şi United Group în Serbia, Croaţia Slovenia, Muntenegru, Macedonia şi Bosnia, vor distribui noul canal cu un conţinut curajos şi generos.

În România, postul este disponibil de astăzi în oferta AKTA, urmând a fi inclus ulterior în grilele operatorilor parteneri.

Irina Gofman, Preşedinte şi CEO Viasat World a declarat: “Suntem extrem de încântaţi să vedem că majoritatea operatorilor-cheie cu care colaborăm au ales să adauge Epic Drama în grila lor – o dovadă a importanţei pe care o acordăm înţelegerii nevoilor partenerilor noştri şi a scopului comun, acela de a oferi conţinut de calitate publicului. Suntem încrezători că varietatea propunerilor de conţinut pe care Epic Drama le oferă va transforma acest canal într-unul de success, care va oferi publicului acces la producţii dramatice de calitate, 24 de ore pi zi, în fiecare zi, oricând doresc să le vizioneze. Lansarea aceasta denotă agilitatea cu care, în calitate de distribuitor independent de conţinut, răspundem nevoilor publicului şi partenerilor, alături de ambiţia noastră de a ne creşte numărul de telespectatori şi acoperirea în teritorii.”

Epic Drama, care se lansează astăzi în teritorii-cheie ale Viasat World, va oferi peste 600 de ore de conţinut alcătuit din cele mai bune seriale dramatice din întreaga lume. Noul cămin al serialelor dramatice de calitate, disponibile în format HD, atât în varianta liniară, cât şi SVOD susţine misiunea companiei de a oferi publicului conţinut relevant, disponibil pe o multitudine de platforme şi dispozitive. În plus, majoritatea conţinutului este actual, produs în ultimii trei ani, disponibil în mare parte exclusiv în fiecare piaţă.  

Epic Drama este rezultatul experienţei pe care compania Viasat World o are în domeniul distribuţiei de conţinut, pe baza căreia compania şi-a extins operaţiunile în alte teritorii cheie. În ultimele săptămâni, Viasat World a anunţat pentru noul canal o serie de titluri de talie mondială, achiziţionate de la parteneri de top din domeniul distribuţiei şi producţiei de conţinut. Peste două treimi dintre acestea sunt titluri din Europa şi Marea Britanie, alături de titluri produse în SUA, Canada şi Australia. Titluri apreciate, precum Harlots, Mr Selfridge şi Poldark, de la ITV Studios Global Entertainment; Miniaturista, de la all3media international; Restaurantul şi Versailles, de la Banijay Rights; Familia Borgia, Justiţie Brutală şi Scrisoare pentru Evita, de la Beta Film şi Turn and Klondike de la Entertainment One (eOne) vor fi disponibile în exclusivitate pe noua platformă.

Epic Drama se adresează bărbaţilor şi femeilor cu vârste peste 25 de ani, dar va fi extrem de atractiv pentru toţi fanii serialelor dramatice, cărora le oferă acces 24 de ore pe zi la o varietate de seriale de genuri diferite, inclusiv crime şi mister, adaptări literare, politică şi putere, serial de epocă, serial de război, acţiune, aventură, istorie reală şi fantasy Lansarea celui de-al 19-lea brand din portofoliul Viasat World are la bază studii importante care au identificat un public pasionat de gen, dar şi o nişă neexploatată pe piaţă pentru acest fel de conţinut.  

Viasat World continua negocierile cu toţi operatorii parteneri în teritorii, pentru a extinde acoperirea în distribuţia noii televiziuni de top.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.