Sezonul 2 pentru Revenge Body with Khloe Kardashian are premiera la E! pe 14 ianuarie

0
1631
KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS -- Season: 11 -- Pictured: Khloe Kardashian -- (Photo by: Brian Bowen Smith/E! Entertainment)

Megastarul televiziunii E! Khloe Kardashian continuă să-i inspire pe cei cu inimile frânte și să îi ajute să facă schimbări în viețile lor. Cel de al doilea sezon al seriei Revenge Body with Khloe Kardashian are premiera la E! duminică, 14 ianuarie, de la ora 22:00 și în fiecare săptămănă va fi difuzat câte un episod.

Având-o la cârmă pe Khloé Kardashian, noul sezon de 8 episoade va include transformări totale unice, la care Khloé va participa alături de echipele ei de elită, specializate în fitness, nutriție și frumusețe.

În noile episoade, Khloe își îndreaptă toată atenția către Ken, care și-a creat un alter-ego pentru a supraviețui copilăriei nefericite, și către Melody, care vrea să își îmbunătățească relația cu mama ei, în ciuda criticilor pe care mama i le aduce constant, legate de greutatea lui Melody. În continuare, o angajată de la Hollywood învață cum să atragă atenția asupra propriei sale persoane, iar un fost model care a avut un accident trece prin perioada de recuperare și își dorește să revină pe podiumul defilărilor de modă. Așadar, este timpul răzbunării, iar finalurile sunt demne de Hollywood!

Revenge Body with Khloé Kardashian îi are ca producători executivi pe Eli Frankel, Khloé Kardashian, Kris Jenner, Ryan Seacrest și Larissa Matsson. Emisiunea este produsă de Khlomoney Entertainment și Rogue Atlas Productions, în colaborare cu Lionsgate Television și Ryan Seacrest Productions.

Despre Ryan Seacrest Productions (RSP)
Ryan Seacrest Productions (RSP) este o companie de producţie laureată cu Emmy, care semnează produse de entertainment de tip realiy-show, de ficţiune şi digitale. RSP produce hitul de succes marca E! Keeping Up with the Kardashians şi spin-off-urile sale, dar şi show-urile E! Live from the Red Carpet, Shahs of Sunset (Bravo) şi I Love Kellie Pickler (CMT). În plus, RSP produce serialul dramatic marca NBC Shades of Blue (cu Jennifer Lopez). Compania a produs reality-show-ul premiat cu Emmy Jamie Oliver’s Food Revolution.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.